Elisense Bloemen | Gek op het voorjaar …. !

Ik heb eigenlijk nog nooit iemand horen zeggen, dat-ie niet van het voorjaar houdt. We worden er allemaal blij van. Daarom een paar voorjaarsideeën voor liefhebbers van bloemschikken …

Een tijdje geleden heb ik een aantal eierdoppen met het uiterlijk van ruw zilver gescoord. Deze eierdoppen gebruik ik als vaasje voor een mooie roos (kan met alle eierdoppen natuurlijk) als kerstdecoratie met een mooie kerstbal erin, of zoals op de foto met een – uitgeblazen of leeggelepeld – ei.

Bloemschikken pasen

Ik heb een gat in de bovenkant van de eieren gemaakt en daarin kleine boeketjes met zijden voorjaarsbloemen geschikt. Om de eierdopjes heb ik nog een stukje Organza lint geknoopt.

Bloemschikmaterialen

Deze ‘eiboeketjes’ zijn snel gemaakt en je vindt er altijd wel een plaatsje voor.

Als je een wat groter bloemstuk wilt maken, dan past het volgende voorjaarsstuk misschien heel mooi in jouw interieur.

Bloemschikken voorjaar

Ik heb het vorig jaar gemaakt als voorbeeld voor een workshop met een groepje dames. Een van de dames deed deze workshop kado aan haar vriendinnen ter ere van haar verjaardag. Ik heb toen de benodigde spullen in onze bestelbus geladen, want de workshop was bij de jarige thuis.

Paasstuk

Deze voorjaarsdecoratie heb ik gemaakt met zijden bloemen in witte en groene tinten – aangevuld met natuurlijke materialen, zoals bloembollen, kwarteleitjes, mos en veertjes.

Workshop bloemschikken

Alle dames gingen met het voorjaarsstuk – als aandenken aan deze mooie dag – naar huis. Omdat het gemaakt is met blijvende materialen kunnen ze er ieder voorjaar opnieuw van genieten.

Gezellige mensen …. een smaakvol ingericht appartement … de gastvrouw had allemaal lekkere hapjes gemaakt … het was ook voor mij een heerlijke middag.

Hartelijke groeten,

Marita

Websites: www.elisensebloemen.nl & shop.elisense.nl

Facebook: www.facebook.com/elisense.nl 

Mijn naam is Marita van der Hart en ik woon samen met mijn lief, Niels en onze rode kater, Bassie in een piepklein dorpje in Zeeland.  Zo’n 20 jaar geleden ben ik begonnen met bloemschikken en sindsdien ben ik er niet meer mee opgehouden. Inmiddels ben ik 10 jaar eigenaar van het bedrijf Elisense. Bij Elisense Bloemen kun je o.a. terecht voor gezellige workshops bloemschikken met zijden bloemen. In onze webwinkel vind je losse zijden bloemen om lekker zelf thuis aan de slag te gaan en complete zijden bloemstukken.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie