Winactie | Rofra|Home windlicht XXL t.w.v. €105.00

De winnaar is geworden Carolien Malefijt. Stuur je adres gegevens aan Huisjekijkenredactie@oultook.com en de prijs wordt binnen 2 weken aan je toegestuurd. Bedankt voor je deelname en veel plezier en we zien graag een foto tegemoet natuurlijk  

Team Huisjekijken en Rofra Home20170404_113411

Delen en liken is kans op een gratis Rofra | Home Windlicht XXL t.w.v. 105 euro bij Huisjekijken.com!

#1: Like Facebook Rofrahome  en maak kans op een Windlicht XXL! & @huisjekijken

#2: Type alleen het woord Windlicht onder bij de reacties

#3: Deel deze foto en TAG al je vrienden

Product info: https://www.rofrahome.nl/decoratie-windlicht-speciaal/*

Winnaar wordt 16 april na 12.00u as. gekozen over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

LET OP!!!!!

Rofra|Home geeft ook nog een super prijs weg! Iedereen maakt namelijk kans op een Rofra|Home make-over t.w.v. 10.000 euro!

 

Rofra

Decoratie Windlicht XXL

Hand geblazen glaswerk met karakteristieke uitstraling.
Hoogte: 37 cm
Breedte: 47 cm
Diepte: 47 cm

Wie is Rofra | Home

Sfeer, inspiratie en beleving
Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels, verlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een salontafel van reclaimed railway sleeper of een op maat gemaakte kloostertafel. Met onze meubelen haalt u een stuk gezelligheid en comfort in huis. Niet voor niets zijn wij al decennia lang voorloper op het gebied van sfeer en gezelligheid.

Made in Holland
Al meer dan 40 jaar zijn wij bezig met het ontwerpen, inkopen en produceren van de meest uiteenlopende meubels en bijbehorende woonaccessoires. Het grotendeel van onze meubelen wordt in eigen beheer en op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd. Doordat wij beschikken over een eigen meubelmakerij, stoffeerderij en spuiterij kunnen wij gehoor geven aan al uw wensen. Ook de standaard collectie die u in onze webshop en in onze winkels aantreft kan vaak worden aangepast naar wens. Maten, kleuren, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden zijn veelal variabel. Wilt u het net even anders? Rofra | Home maakt het mogelijk. Dit betekent een exclusief en breed scala aan maatwerk meubelen.

Unieke meubelen
De Rofra | Home collectie bestaat uit unieke meubelen die een verfrissende aanvulling zijn op elk interieur, maar zijn onderling ook uitstekend combineerbaar. Door gebruik te maken van unieke items is ons aanbod wekelijks anders. Ondanks de exclusiviteit van onze collectie zijn onze items aantrekkelijk geprijsd. Bent u geïnspireerd geraakt? Bekijk dan onze collectie meubelen en woonaccessoires online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan vijftien verschillende woonboulevards verspreid over het hele land. Er is dus ook altijd een winkel bij u in de buurt. De meeste filialen zijn ook elke zondag geopend. Kom sfeer proeven, inspiratie opdoen of een kopje koffie drinken!

Like hun Facebook pagina om op de hoogte te blijven16864989_1424377484302877_9081481519623218640_n

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie