Kei Gemakkelijk | DIY Wc-rolhouder

Wc-rolhouder en opbergmandJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Het toilet..Vaak het kleinste kamertje in huis, maar wel een ruimte waar je meerdere keren op een dag gebruik van maakt. Ook wanneer er visite komt, nemen die er vaak wel even een kijkje. Een beetje gezelligheid op je toilet is dus wel leuk! Alleen hoe kleed je zo’n kleine ruimte nou leuk aan?


Zelf loop ik er regelmatig tegenaan dat veel toiletten zo zwart-wit zijn, want zonder verdere aankleding doet dit al gauw een beetje koud aan. Wel is het een handige basis, van waaruit je met afwisseling in decoratie toch steeds weer kan variëren. Het is alleen de kunst om te kunnen variëren, zonder dat het direct te druk en te vol wordt. Zeker in zo’n kleine ruimte, waar vaak maar enkele hoekjes zijn waar je wat op kan zetten.

Daarom dat ik me juist ben gaan richten op de spullen die nodig zijn op het toilet. Als je die dingen namelijk vervangt door een leuk DIY-idee en daarmee niet zo standaard houdt, kan dat doorgaan voor decoratie die sfeer geeft. Je hoeft dan weinig tot geen andere accessoires toe te voegen, waarmee je voorkomt dat het te vol wordt.

Ik ben gaan zoeken naar een DIY wc-rolhouder en ben erg leuke ideeën tegen gekomen. Zo kan een boswandeling het enige zijn wat je nodigt hebt om een wc-rolhouder te maken, want aan enke een tak en/of boomschijf heb je al genoeg.

Maar ook producten die je doorgaans in huis voor andere dingen gebruikt, zijn met weinig aanpassingen al leuk door te voeren als wc-rolhouder. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kledinghanger of een kralenketting aan ijzerdraad. Dit laatste wellicht wel gemaakt door je eigen kind, die iedere keer bij het op de wc plassen een kraal kreeg in plaats van een sticker. Of voor degenen die graag lezen op het toilet, een emmertje dat tegelijkertijd fungeert als een tijdschriftenhouder. Praktisch en origineel!

Tot slot nog als tip; zoals jullie op meerdere foto’s zelf ook waarschijnlijk al gezien hebben, zijn sommige DIY’s ook leuk door te voeren als keukenrol-houder. Kortom genoeg ideeën om mee aan de slag te gaan, succes!

Groetjes Janneke

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie