Win vrijkaarten voor Libelle zomerweek | Vier het geluk!

Gesponsord blog
Libelle bloemenKom ook naar de Libelle Zomerweek en vier het geluk!

Geluk heeft veel gezichten. Het is een goed gelukte appeltaart. Thuiskomen. Een zonsondergang of een spinnende poes. Maar ook verliefd zijn, of een avondje lachen met vriendinnen. De 21e editie van de Libelle Zomerweek heeft als thema: het Grote Geluk.

Kom het van 15 t/m 21 mei samen met ons vieren op het Almeerderstrand!

WIN NU 5 x 2 VRIJKAARTEN T.W.V. 15.95 per stuk voor Libelle Zomerweek met Huisjekijken.com lees hieronder de voorwaarden. ( afgelopen )

De winnaars zijn onder bij de reacties te vinden. GEFELICTEERD !

Sfeerbeeld bezoekers

Geluk is… een dagje Libelle Zomerweek!

Op de Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar Almere en maak er een onvergetelijk feestje van! Modeshow 3
De Libelle Zomerweek is… 

De leukste vriendinnendag ooit! 

Een levende Libelle vol inspiratie 

Heerlijk slenteren, snoepen en shoppen 

Genieten van heel veel liveoptredens 

Veel ideeën opdoen in creatieve – gratis! – workshops 

Modeadviezen krijgen waar je écht iets aan hebt 

Muziek waar je hart sneller van gaat kloppen 

Een moeder-dochter-zussen-vriendinnending 

Zó rijk dat een dag eigenlijk te kort is

Bestel nu kaarten met € 4,- korting. Vragen? Wellicht staat je vraag hier tussen: www.libellezomerweek.nl/vraag-en-antwoordLibelle bloemen

Ga naar libellezomerweek.nl of naar een winkel van Primera of bel 0900-13 53 (€ 0,45/min, 10.00-22.00 uur). Kom je met de auto? Bestel dan ook meteen een parkeerkaart. Dan betaal je € 7,- i.p.v. € 10,-.
15-21 mei 2017 * Van 10 tot 18 uur * Almeerderstrand in Almere

Wil je kans maken op gratis toegang?

Reageer onder deze blogpost (aanmelden bij huisjekijken.com is gratis en zonder verplichtingen) met wie je naar de Libelle Zomerweek wilt gaan en maak kans op 2 toegangskaarten t.w.v. € 15.95 ps.

De winactie loopt tot en met 10 mei 2017.

De winnaars krijgen voor 14 mei 2017 bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel naar de Libelle Zomerweek? Bestel hier snel je kaarten

Huisjekijkenteam en Libelle Zomerweek wensen je veel succes !LZW logo transparant3

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

18 reacties op “Win vrijkaarten voor Libelle zomerweek | Vier het geluk!

  1. Elk jaar gaan mijn moeder en ik naar de Margriet Winter Fair, dat is echt ons uitje. Dit jaar willen we graag eens naar de Libelle Zomerweek. Het Grote Geluk, daar krijgen mijn moeder en ik vast een blij gevoel van! En dat matcht goed met jullie slogan: Get Inspired For A Happy Feeling! ;-) Ik doe graag mee aan jullie leuke actie voor de kaartjes.

  2. Jaaa dat zou leuk zijn vrijkaarten voor het leukste dagje shoppen samen met Marjan. Dan hebben wij een iets ruimer budget om uit te geven aan kleding, beauty en food tijdens de #libelle #zomerweek #huisjekijken

  3. Ik zou héél graag kans maken op deze kaarten, zodat ik samen met mijn zus naar de Libelle Zomerweek kan gaan. Het is een geweldig zussenuitje en ik vind dat wij daar wel weer eens aan toe zijn ;)

  4. Ik zou graag met mijn moeder naar de Libelle Zomerweek gaan. Het is het ideale moeder-dochter uitje en wil haar hiermee verrassen voor haar verjaardag. Dat zou toch leuk zijn? Daarnaast is het ook een ultieme kans om een dagje lekker te shoppen en inspiratie op te doen voor mijn toekomstige huisje.

  5. Ik zou graag met mijn zusje en onze moeder gaan, als we winnen hoeven we nog maar 1 kaartje als Moederdag cadeau te kopen. Als we zouden winnen zou dat super leuk zijn voor onze moeder want die is al meer dan 30 jaar libelle abonnee!

  6. Allereerst wil ik even kwijt dat dit echt een superleuke site is! Ik ben mij samen met mijn vriend aan het voorbereiden op een eerste echte eigen woning, en ik doe hier zoveel leuke ideeen op! Heerlijk :)

    Ik zou heel graag met mijn moeder een dagje naar de Libelle Zomerweek gaan. Doordat we beide drukke lange dagen maken hebben we veel te weinig tijd om lekker bij te kletsen en leuke dingen te doen. Dit lijkt mij het perfecte uitje om samen een heerlijke dag te beleven!

  7. Ik zou graag samen met mijn vriendin naar de Libelle Zomerweek willen gaan. Ik hoor van mijn vriendin alleen maar leuke verhalen hoe gezellig het daar is, ik ben er nog nooit geweest dus ik waag graag een kansje om het 1 keer mee te maken samen met mijn vriendin.

  8. Ik zou graag samen met mijn man hier naar toe willen gaan, we zijn er samen nog nooit geweest, maar horen en lezen over al hoe gezellig het is en we willen samen graag een keertje mee maken. Het lijkt ons een super gezellig dagje uitje dat je een keer mee gemaakt moet hebben.

Geef een reactie