Redactioneel | Assistent redactie gezocht op vrijwillige basis?

✓ASSISTENT REDACTIE GEZOCHT (op vrijwillige basis) !

WIL JE DEEL UITMAKEN VAN HET TEAM VAN HUISJEKIJKEN ? Heb jij een paar uurtjes per week over en een grote passie voor schrijven en bedenken van blogs? Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste trendjes ? En heb je zin om assistent te zijn van één van meest toonaangevende websites op gebied van Woon- En Lifestyle? Dan ben jij het misschien die we zoeken bij Huisjekijken.

WAT HOUDT HET IN? Als Huisjekijken assistent redactie is het je voornaamste taak om één of meerdere keren per week een een aantal vaste rubrieken te vullen in WordPress voor huisjekijken.com Blog Magazine. Je levert je blogcontent aan volgens vaste afspraak en verzorgt mooi beeldmateriaal. Ook kun je kontakt onderhouden met de leden die meedoen aan Post op de redactie en Kei gemakkelijk, Huisjekijken bij … etc.
Maar we staan ook open voor jouw nieuwe ideeen.

Wij bieden we je:
* Een belangrijke rol als assistent redactie van www.Huisjekijken.com
* Persoonlijke ontwikkeling en een mooie ervaring voor op je CV
* Het eventueel genereren opdrachten via ons netwerk door de hoge pagevieuws per maand.

WIE BEN JIJ? Je hoeft geen proffesionele achtergrond te hebben maar een gezonde passie For A Happy Feeling. Als je je in de bovenstaande punten herkent, dan ben jij misschien degene die wij zoeken om ons team te versterken!

Stuur je mail naar Huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. Assistent Redactie en vertel kort wat je ervaring of motivatie is en hoe vaak je zou willen meewerken.

Groetjes  Team Huiskjekijken Voor en Door de leden!

header get inspired for a happy feeling

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

6 reacties op “Redactioneel | Assistent redactie gezocht op vrijwillige basis?

  1. Pinkback: phillip

  2. Pinkback: Matt

  3. Pinkback: fred

  4. Pinkback: aaron

  5. Pinkback: Joshua

Geef een reactie