Baby- en kiddsstuff by Jessica | buitenspeelplezier met pallets

Onze Facebookpagina Baby & Kidsstuff by Huisjekijken voorziet Jessica dagelijks van een verse portie inspiratie. Ze woont samen met haar vriend en hun 6-jarige dochter in Dordrecht, is meubeladviseuse en styliste, supercreatief en zit boordevol inspirerende ideeën en tips. Ooit had ze haar eigen kinderkamer speciaalzaak en hield daar haar grote passie voor kinderkamers aan over. Kortom, een ervaringsdeskundige! Maandelijks zal ze jou in een blog op de hoogte houden van de nieuwste trends en de leukste tips in Baby & Kidsstuff by Jessica…

Buitenspeelplezier met pallets!!!

De zomer komt er aan, de eerste zonnige warme dagen zijn een feit. De kids kunnen weer heerlijk buitenspelen. Om het speelplezier nog groter en leuker te maken geef ik in deze blog leuke ideeën en inspiratie wat je o.a. kunt maken van pallets. De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig, vooral voor de handige creatievelingen onder ons. Om je een beetje op weg te helpen volgen hier diverse tips, ideeën en inspiratie foto’s.

1

Hoe kom je nu eigenlijk aan pallets? Onder andere op plaatsen waar gebouwd wordt, bij een hovenier die aan het werk is, of bij bv stratenmakers. Wel altijd even toestemming vragen. Ook zou je het bij een bouwmarkt kunnen vragen. Of een rondje rijden over het industriegebied. Ook op marktplaats maak je een goede kans. Nog geen pallets gevonden zet eens een oproepje op je facebook pagina.

De soort keuze van een pallet is geheel afhankelijk waarvoor je het gaat gebruiken. Het formaat wat vaak wordt gebruikt is 80×120 of een euro pallet van 100×100 of 100×120. Daarnaast bestaat de keuze nog uit een nieuwe of gebruikte pallet. Het voordeel van nieuwe pallets kopen is dat ze vrij droog zijn dus goed te schilderen en ze zien er netjes uit. Gebruikte pallets zien er robuuster uit en geven een stoerdere look.

We gaan beginnen met de speelhuisjes: Een leuke site met goede DIY is http://www.1001pallets.com/ ,vul bij de zoekopdracht “ playhouse “ in en je krijgt een overzicht van diverse leuke DIY. Ook op Pinterest zijn genoeg leuke ideeën te vinden.

 

  Ook leuk in de tuin voor de kids om eindeloos mee te spelen is een winkeltje of keukentje:

 

Om heerlijk te relaxen in de tuin, ook lekker voor jezelf ;-)

Voor zitmeubeltjes en tafeltjes is pallethout ook uitermate geschikt. Erg leuk om met vrolijke verfkleurtjes en kussens te combineren.

Hier nog een paar leuke inspiratie foto’s:

En al leuke ideeën opgedaan? Ga snel aan de slag en geniet van de blijde gezichtjes van de kids.

Groetjes, Jessica

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie