Ninneke’s Corner | Sluiting=servethouder.

 

Column met een knoop kan je zoveel meer A (4)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Ik ben weer aardig in de touw geweest.

Sluiting= servethouder

Column met een knoop kan je zoveel meer A (5)

Jas sluiting doet dienst als servethouder

Vandaag kom ik weer op de proppen met een servethouder die in enkele tellen gemaakt is. Deze keer één met stoere moderne uitstraling. Maar die ook mooi past met romantisch servies. alle combinaties zijn mogelijk. Of je nu het sober strak wil houden. Of toch meer charmant landelijk. Het komt er op neer te durven combineren. Eigenlijk is het een sluiting voor op een jas te zetten. Maar in mijn hoofd had ik weer een ander idee opgezet. Het enige dat je doen moet is de twee aparte stukken van de sluiting aan elkaar zetten. Elk stuk is voorzien van een stukje leer dat je dan normaal op je jas zou moeten naaien. Het is dus echt in 1-2-3 klaar. Simpel, eenvoudig te maken met toch een bijzondere uitstraling. Je kan het ook volledig zelf maken met de knoppen apart te kopen, alsook het touw en eventueel stukjes leer. Maar het kost niet bijster veel compleet. Heb je een jas met zulke sluiting die je niet meer draagt dan kun je die eraf halen en toch recupereren.

Column met een knoop kan je zoveel meer A (1)

Mooi bij een modern servies, met stoere uitstraling

Column met een knoop kan je zoveel meer A (2)

Jassluiting = servethouder

Column met een knoop kan je zoveel meer A (3)

Stoer

Column met een knoop kan je zoveel meer A (4)

Voor wie het toch een vleugje romantiek geven wil

Column met een knoop kan je zoveel meer A (5)

Stoer en toch ook lieflijk landelijk

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn pagina op Facebook: Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie