Ninneke’s Corner | Appelen en peren op tafel.

 

Column geen appelen voor peren verkopen A (18)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Geen appelen voor peren verkopen.

Appelen en peren op tafel.

Column geen appelen voor peren verkopen A (13)

Deze appel lijkt wel van kant te zijn.

Soms kom je decoratieve stukken tegen. Die je meteen ook een ander doeleinde inbeeld. Zo kwam ik in een winkel witte appelen en peren tegen, die wel leken van gehaakte  kant te zijn. Ze zijn redelijk shabby , niet direct de decoratie die ik overdadig in huis zou halen. Al zeker niet om mee te decoreren. Maar vond ze wel prima als tafel aankleding. Om toch weer eens wat anders te hebben en de setting er anders te doen uit zien. Zomers en romantische uitstraling. wat bij tal van serviesgoed past en bij verscheidene stijlen. Landelijk karakter , de shabby toer op, romantisch gedekte tafel alsook bij een moderne look, kan allemaal.  Vond het toch wat hebben. Je kan ze ook natuurlijk in een schaal leggen. Heel leuk is aan het steeltje wat ijzerdraad te bevestigen, dat je met touw omwikkelt en er dan er een labeltje aanhangt met naam of boodschap op geschreven. Je kleed de tafel verder aan naar persoonlijke voorkeur.  Heb wat foto’s genomen , zonder al te veel aanvulling. Maar jullie kunnen jullie vast wel voorstellen hoe een volledige gedekte tafel, met aanvulling er komt uit te zien.  Met wat bloemen of extra van die appelen en peren een eiland vormend over de tafel.

Column geen appelen voor peren verkopen A (1)

Geen appeltje voor de dorst

Column geen appelen voor peren verkopen A (2)

Shabby appel

Column geen appelen voor peren verkopen A (3)

Romantisch

Column geen appelen voor peren verkopen A (5)

Origineel tafel setting

Column geen appelen voor peren verkopen A (6)

Ook in peer te verkrijgen.

Column geen appelen voor peren verkopen A (7)

Ton sur ton , wit op wit.

Column geen appelen voor peren verkopen A (10)

Met een blauw gekleurd servies.

Column geen appelen voor peren verkopen A (11)

Ook mooi

Column geen appelen voor peren verkopen A (12)

Landelijk, romantisch.

Column geen appelen voor peren verkopen A (14)

Reliëf

Column geen appelen voor peren verkopen A (15)

Close up

Column geen appelen voor peren verkopen A (16)

Close up

Geen appelen voor peren verkopen b (2)

Decoratieve peer als tafelaankleding.

Geen appelen voor peren verkopen b (3)

Leuk

Column geen appelen voor peren verkopen A (18)

Maar je kan ze natuurlijk ook gewoon in een schaal leggen.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn pagina op faceebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie