Teuny | Waarom niet wat vaker die slinger ophangen?

20170425_083904Ontmoet Teuny. Moeder van twee lieve jongens en getrouwd met Alexander. Ze geniet van alles wat op het moment op haar pad komt. Na een aantal jaren een overvol leven gehad te hebben, is het roer nu volledig om! Ze heeft haar woonwinkel verkocht en geeft nu adviezen als interieurstyliste. Van plan om te genieten van het leven, dankbaar voor alles wat ze heeft en vastberaden er iets moois van te maken… volg haar inspirerende blogs voor een Happy Feeling !

Het is bij ons in huis wel vaker feest. Niet alleen bij een verjaardag maar ook bij iedere vakantie hebben we inmiddels de gewoonte opgebouwd om de slingers op te hangen. Deze vrolijke traditie geeft net dat beetje extra vakantiegevoel wanneer bijvoorbeeld het weer hier in Nederland het een beetje af laat weten en we niet richting een zonovergoten vakantiebestemming vertrekken.

20170425_083904

Toch wisselt het nog wel eens welke slinger er worden opgehangen. Dit keer viel de keuze op  deze stoffen lapjes slinger van Sukha. Heel subtiel maar toch lekker speels.  We hebben tenslotte allemaal ‘mannen’ in huis dus daar dient rekening mee gehouden te worden.  Zo hadden we kort geleden nog de verjaardag van onze zoon en waren Jip en Janneke nog in trek. Maar al die harde kleuren zijn voor de puber in huis op dit moment echt te veel van het goede. De ontwikkeling van een puber is allesbehalve een periode van slingers en feest geloof ik. Eén troost; het gaat weer over.

20170425_105805

De mannen beginnen sowieso steeds meer oog voor detail te krijgen hier in huis. Waar ik eerst nog de vrije hand had in alles wat ik neerzette heeft inmiddels een drie koppige jury zich gevormd om zich over mijn ‘composities’ uit te laten. Geweldig om te merken dat ook de kinderen aangestoken zijn met het virus wat wonen heet.  Gelukkig nog een beetje op hun manier, maar plannen worden al gesmeed voor de toekomst. De één wordt architect en de ander wordt aannemer. Zo is mama voorzien van werk voor de komende 60 jaar. Lief toch?

IMG_20170421_172003

Al enige tijd zijn we letterlijk en figuurlijk huizen aan het kijken. Geen huizensite is veilig. Diverse makelaars hebben ons door huizen geleid. Maar helaas… Het droomhuis is nog steeds niet gevonden. Soms wil ik er het bijltje bij neergooien. Gaan we het ooit vinden?Natuurlijk doet hierin het hele gezin ook weer mee. De één heeft zijn ‘nieuwe’ slaapkamer al ingericht en de ander vindt het huis helemaal niks. Onze speurtocht gaat verder en als dat droomhuis gevonden is? Dan laat ik die slingers het eerste jaar elke dag hangen.  Groetjes Teuny

20170425_083958

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie