By Dreams, inspirerende mode en leuke winactie joggingpak t.w.v. €179.90( gesloten)

gesponsord blog

20170520_162346[4444]Huisjekijken inspireert graag mensen door ze in de spotlight zetten met hun inspirerende ideeen. Deze blog kijken we bij Marion van de Stolpe van het modemerk By Dreams. En ze heeft een leuke actie voor jullie…

Win jij dit heerlijke (GESLOTEN 6-6-2017)

joggingpak t.w.v. €179,90 ?

 

Gefeliciteerd Sonja de Jager!

Marion heeft jou uitgekozen als winnaar van het joggingpak! Stuur je adresgegevens en de maat naar Huisjekijkenredactie@outlook.com. De afhandeling wordt per mail met je besproken :) #Happy Feeling #bydreams

By Dreams een inspirerend modemerk

Na 39 jaar werken in de mode-industrie, als model, eigenaar van diverse winkels, verkoopmanager voor grote merken, stylist voor televisie tot thuisontwerpen voor grote woonprojecten en moeder van 4 kinderen is Marion een creatief en energiek bijtje. Ze is nu alweer 7 jaar ​​modeontwerper. Zij vertelt;
‘In de afgelopen jaren heb ik veel uitstapjes gedaan naar verschillende landen en de mooiste plekken mogen bezoeken. Dit gaf me mijn inspiratie voor de dingen die ik nu aan het doen ben. Vooral het eiland Ibiza! Het eiland geeft me spirit en vreugde om mezelf te creëren en inspireren, maar vooral ook de mensen om mij heen.”

Een greep uit de collectie

Hieronder vind je een paar te gekke stukken uit de By Dreams collectie. Heb je interesse in meer klik dan hier naar de webshop

De collectie ontwerpen
De collectie is voor 30% gebaseerd op handgemaakte producten “one of a kind ” en 70% op Fair Trade productie. Je vindt de unieke handmade producten alleen in de winkel op Ibiza.  De andere tijdloze collectie is in meerdere winkels te vinden in Nederland, Frankrijk en Ibiza en in de webshop online. Iedere nieuwe aanvulling op de collectie past bij de eerder uitgebrachte stukken. Zo heb je veel combinaties en lang plezier van je kleding terwijl je toch nieuwe items toevoegt. Heel handig en super hip en comfortabel.

Het is belangrijk voor mij dat iedereen zich uniek voelt in wat ze doen en wat zij dragen.
Durf uniek te zijn!

Marion van de Stolpe

Winactie voor Huisjekijkenfans

Marion is zo trots op de collectie en dat wil ze tonen door een te gek joggingpak ter beschikking te stellen uit haar huidige collectie voor de fans van Huisjekijken.com. Wat kun je winnen?20170520_162346[4444]

Joggingpak t.w.v.  €179.90

#1: Like Facebook By Dreams  & @huisjekijken wonen en lifestyle blog
#2: Reageer onder dit bericht By Dreams
#3: Deel deze foto en TAG een vriendin of meer die van deze winactie moeten weten !

Succes!

Marion en Team Huisjekijken

De actie loopt tot en met 6 juni 2017. De winnaar wordt bekend gemaakt op de website en op Facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Ook geinspireerd geraakt?  Volg Marion en haar collectie op de website http://www.by-dreams.com/ social media, Insta, Facebook  of abonneer je op de nieuwsbrief

Kom jij ook 4 juni aanstaande?

18301516_1885163798176579_8196820602819744388_n

Summer is a state of mind

We nodigen jullie graag 4 juni 2017  vanaf 12.00 uur uit om onder het genot van een drankje en een heerlijke salsa sound de nieuwste summer musthaves te zien en te shoppen.

Lifestyle, beauty, fashion, jewels, tapas, cocktails, music and more…. Like het Event op Facebook

We zien je graag in het leukste en lekkerste tapas restaurant van Amsterdam.

NB: gratis entreeGedichte-en-fotos-e1488808984583

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie