Going Dutch on Decor | Scandinavische zomerhuizen

zomerhuis scandinavieKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je. Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Als ik nu naar buiten kijk is het grijs, grauw en vooral heel erg koud. Brrr!

Om alvast in een zomerse stemming te komen, heb ik voor jullie een mooie verzameling van Scandinavische vakantiehuizen gemaakt. Deze keer alleen de buitenkant! Want dat ze in het Hoge Noorden weten hoe ze een huis moeten inrichten weten we inmiddels :-)

Scandinavische zomerhuizen om bij weg te dromen

zomerhuis bijzonder

zomerhuis zwart

zomerhuis wit

zomerhuis traditioneel  zomerhuis rood

zomerhuis duinen

zomerhuis porch

zomerhuis water

zomerhuis wit2

zomerhuis wit3

Mijn favoriet? De overdekte veranda! Boekje, drankje, hapjes…… Heerlijk!

Twee zomers geleden ben ik met man en kinderen een week naar Denemarken geweest. Een heerlijke tijd gehad, maar helaas geen foto’s van prachtige vakantiehuizen. Aan strandfoto’s gelukkig geen gebrek! {mijn blogs over Denemarken kun je hier vinden}

collage denemarken

Tonki winactie

Een paar foto’s heb ik op een Tonki af laten drukken. Geweldige manier om je foto’s op een mooie en milieuvriendelijke manier te laten zien.

Tot de volgende keer! Groetjes Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Going Dutch on Decor | Scandinavische zomerhuizen

Geef een reactie