Kei Gemakkelijk | DIY boho dreamcatcher

20826e7c1d3578ba331fa25ca99b8f1dJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Helemaal van deze tijd, de boho-stijl. Deze boho dreamcatcher maak je heel gemakkelijk zelf. Be inspired…Als je al verknocht bent aan de boho- of Ibizastijl dan heb je wellicht nog wel wat liggen waar je deze leuke dromenvanger van kunt gaan maken want heel erg veel heb je er niet voor nodig. Vooral veel lintje en kantjes. Maar laat vooral je fantasie de vrije loop; schelpen aan een touw, veertjes, het kan allemaal!

20826e7c1d3578ba331fa25ca99b8f1d

In de basis begin je met een grote ring (en ook de maat bepaal je lekker zelf). Bij de kringloop haal je een een kanten kleedje, maar mischien ben jij zo handig dat je er zelf een kunt haken.  De ring omwikkel je met restjes stof. Doe even wat lijm aan de ring zodat je stof meteen goed vast zit. Het kanten kleedje zet je met touwtjes op een paar plekken vast. Onderaan hang je linten zoals op de foto maar zoals eerder al aangegeven zijn touwen met schelpen of veertjes en belletjes ook hartstikke leuk!

We zijn heel erg benieuwd naar de variaties die jullie gaan maken.

Plaats je foto in het foto-album op de website. Je maakt dan kans op het winnen van een leuk Huisjekijken rattan hartje!

Succes!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie