LouHome | Buitentrends gespot door LouHome

FullSizeRender-871-300x225LouHome is Marlou (Lou) Versteege en zij geeft ideeën, workshops, tips en woonadviezen, zodat iedereen zich thuis (Home) voelt in zijn eigen huis.
Woonadvies of stylingtips nodig voor in je huis? Toe aan een andere indeling, zin in een nieuwe kleur voor op de muur of gewoon even niet weten hoe je sfeer in huis brengt? LouHome helpt je graag! Volg haar inspirerende blogs bij HuisjekijkenVoorjaar! We gaan weer naar buiten!

Is jouw tuin al klaar voor de lente? Welke trends zijn er dit voorjaar?

De tuin wordt een verlengstuk van je huis. Het verschil tussen binnen en buiten zal vervagen. De tuin wordt steeds minder een ruimte op zich, maar komt steeds meer in verbinding te staan met je huis. De stijlen, sfeer en kleuren die je binnen hebt gecreëerd zet je door in je tuin of juist andersom. Ook qua meubels zorg je voor een eenheid. Binnen is buiten en buiten is binnen.

FullSizeRender-871-300x225FullSizeRender-88-300x225

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard veel groen en natuurlijke materialen in je tuin en weinig steen. We worden rustig en genieten vooral in een natuurlijke omgeving. Een eigen moestuin hoort hier ook zeker bij, verrukkelijk toch die verse kruiden uit eigen tuin? En natuurlijk mag die buitenkeuken niet ontbreken, heerlijk buiten eten zoals we op vakantie ook doen!

Het wordt een knallend voorjaar met de kleur geel. Een kleur waar iedereen vrolijk van wordt en deze kleur combineert geweldig met het verse groen in de tuin! Geel combineert ook mooi met zwart/wit, dan spreekt de kleur geel nog meer. Kies voor gele accessoires, zoals tuinkussens, lantaarns of tuinstoeltjes. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gave gele wand in de tuin.

Wil je nog meer inspiratie op doen voor je huis en tuin? Of tips over welke accessoires en planten in jouw huis en tuin passen? Laat je dan volop inspireren en adviseren op zaterdag 16 april bij Intratuin Voorschoten.

Leef je uit dit voorjaar en geniet van het buitenseizoen!

Bloggroet van LouHome

Geef een reactie