Ditverzinjeniet.nl | VW bus toilettas voor een festival of vakantie?

vwbusjetoilettas-childoranjeIn deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de leuke VW Busje toilettas

We hebben nu weer een leuke gadget gezien bij deze te gekke webshop. We hebben al vaker leuke originele producten van dit bedrijf mogen testen. Deze keer denken we mee met de vakantiegangers, maar uiteraard is deze te gekke toilettas een must have voor de VW wagen fans! 20160422_123345

Hij is verkrijgbaar in meerdere leuke vrolijke kleuren: oranje, rood, roze en blauw.

De kwaliteit is heel goed, geen Action materiaal je hebt meer dan genoeg ruimte voor je shampoo, douchegel, tandenborstel, deo en make-up. Heel handig voor wanneer je naar een festival gaat of op vakantie natuurlijk! Maar ook als babyverzorging tas is het een blikvanger.

Wij zijn helemaal verliefd op dit lieve VW-tje en krijgt dan ook de stempel GOEDGEKEURD webwinkelstempel HK PROOF

Je koopt de VW Busje toilettas online bij Ditverzinjeniet.nl voor € 29,95

Meer leuke gadgets bekijken klik hier vwbusjetoilettas-hoofd2

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie