Vakantiehuisjekijken bij | White Angel luxe appartement, Ibiza

image-3De white angel is een complex waar je de BN’ ers tegen het lijf loopt of bekende voetballers, het ligt vlakbij de Pacha en in de Marina Botafoch, het jetset gedeelte van Ibiza. Je kunt er heerlijk wandelen en je verbazen over de superyachts die er af en aan varen , heerlijk eten in sterren restaurants of een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over de oude stad . De afstand vanaf het vliegveld is 10 minuten en taxi’s stoppen op de hoek kortom wil je luxe en een appartement met allure dan is dit de juiste keuze.

Speciaal voor de leden van Huisjekijken.com heeft Ibizadream4all een leuke korting. Met 15 % korting kun je heerlijk verblijven in een van de super leuke onderkomens.

Alle blogs lezen over dit leuke bedrijf klik hier

White angelimage-2

96 m2 en 25m2 terras
3slaapkamers
2badkamers
High-end apparatuur
Luxe en prestigieuze inrichting
Nederlandse/Spaanse televisie
Wifi
Gemeenschappelijk zwembad,jacuzzie en gym
Voldoende parkeerruimte
Centrale ligging
In Marina Botafoch
Gedeeltelijk zeezicht

image-5

Highend afgebouwd met bose geluid installatie, Hollandse tv, design inrichting, luxe en prestigieus gebouwd en ingericht, droomkeuken met miele appartuur, gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi’s, bewaking en voldoende parkeergelegenheid.image-6

De white angel is een complex waar je de BN’ers tegen het lijf loopt of bekende voetballers, het ligt vlakbij de Pacha en in de Marina Botafoch, het jetset gedeelte van Ibiza. Je kunt er heerlijk wandelen en je verbazen over de super yachts die er af en aan varen, heerlijk eten in sterren restaurants of een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over de oude stad. De afstand vanaf het vliegveld is 10 minuten en taxi’s stoppen op de hoek kortom wil je luxe en een appartement met allure dan is dit de juiste keuze.dsc-18033 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite

Het bedrijf Ibizadream4all.nl

Genieten van Ibiza doe je het liefst in stijl. Met onze accommodaties geniet je optimaal van je vakantie. Aan alles is gedacht. Zelfs aan ieder budget. Zo is Ibiza bereikbaar voor iedereen. Die ene villa, dat huis of appartement die je ziet ze op de mooie foto’s.
Geselecteerd om hun gastvrijheid, kwaliteit en complete inrichting.

Zodat jij écht kunt genieten van je vakantie. Romantisch met z’n tweetjes of feesten met al je vrienden, van het zwembad in no-time in de club of afgelegen en alle rust en natuur om je heen. Het enige wat je nog moet kiezen is of je gaat voor luxe of voor ‘the ultimate Ibiza lifestyle’. Ibizadream4all heeft ze!

Op de website en Facebookpagina vind je een selectie van wat Ibizadream4all te bieden heeft. Niet al onze bijzondere locaties vind je daar. Sommigen zijn zo speciaal, die delen we niet zomaar online met iedereen. Benieuwd? Vertel ons hoe jouw ideale vakantie op Ibiza eruit moet zien en we doen je een aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Zorgeloos een auto huren op Ibiza via onze website. Met een paar klikken staat je auto klaar waar gewenst. Of het nu gelijk op het vliegveld moet zijn of lekker makkelijk voor de deur van jullie accommodatie, het maakt bij ons niet uit wij regelen het.

Alle aanbiedingen van dit te gekke bedrijf ontvangen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Speciaal voor de leden van Huisjekijken.com heeft Ibizadream4all een leuke korting. Met 15 % korting kun je heerlijk verblijven in een van de super leuke onderkomens.

Dat betekent dus 15 % meer geld over voor de Hippiemarkt of 1 drankje of meer ;) bij een luxe strandtent. En dat alleen omdat je in de mailing aangeeft dat je lid bent van Huisjekijken.

Kijk daar worden wij nu Happy van ! Klik hier voor de website en mail Huisjekijken Happy Feeling op Ibiza naar Info@ibizadream4all.nl en boek zo je heerlijke avontuur naar Ibiza en feel the happy vibe !

Wil je kans maken op een gratis tripje naar Ibiza, dat kan !

Ibizadream4all.nl heeft op hun Facebookpagina een leuke DEEL & WIN lopen. Die kans mag je niet missen !

IBIZA het eiland onze (redactie) indrukken op een rijtje

Ibiza parasol roze - onderibizadream

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie