Ninneke’s Corner | Trendy design vaas , word landelijk

 

column trendy design vaas krijgt landelijke charme A (1)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

 

Soms moet je al eens veranderen …

 

Trendy design vaas , word landelijk.

column trendy design vaas krijgt landelijke charme B (2)

Metamorfose van vaas

Men moet al eens kunnen veranderen in huis van decoratie spullen. Of je behoud de spullen en geeft ze een metamorfose. Ze in een ander kleedje te steken. Zo heb ik een vaas die al wat jaren in mijn bezit heb . Maar het erg blinkende zilver kleur werd ik toch beu. Het was ook meer een vaas met moderne design uitstraling , dat is niet zo mijn smaak. Had ze gekregen van iemand die ik erg graag mag. Heb ze dan ook jaren zo gezet gehad. Maar op die plek staat nu iets anders,  dat er beter past in het kader. In plaats van de bling bling vaas weg te doen, heb ik deze een iets meer landelijk karakter gegeven. Ze past nu ook beter bij mijn interieur. Ze ziet er nu ook meer een stenen vaas uit. Misschien dat ik ze nog wel meer contrast ga geven zodat het bloemen motief in reliëf nog beter uitkomt. Nu is ze nog net dat tikkeltjes iets te wit. Weer een strijkje met de borstel, meer heeft dat niet nodig. Procedure die ik wel vaker hanteer; De vaas bewerken eerst met primer. daarna met een witte muurverf.Nadien strijk je met een bijna droge borstel in contrasterende kleur over de vaas , vooral dan over het reliëf.

column trendy design vaas krijgt landelijke charme A (4)

Detail

_MG_7376

Voor = Blinkend-Design-Modern

column trendy design vaas krijgt landelijke charme A (1)

Na= Meer landelijk karakter.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke;

Je kan me ook vinden op mijn eigen pagina op Facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie