Vakantiehuisjekijken | Ibiza, Can Gatita

 gesponsord blog

DSC_0297Vakantie huisje kijken is woningen bekijken, maar misschien zelfs wel huren voor een lekkere vakantie deze keer gaan we kijken op Ibiza, bij Villa Can Gatita. Zwijmel lekker mee…
Deze keer een betaalbare plek: Can Gatita. Gelegen in de campo nabij San Josep ligt deze schattige villa. Je voelt je er direct thuis. De eigenaresse heeft met liefde het hele huis gedecoreerd en dat is te zien, maar zeker ook te voelen.DSC_0297

Can Gatita is zeker geen standaard Ibiza huis, maar het heeft wel het echte Ibiza-gevoel. Je zit nl heerlijk vrij en de tuin met het grote zwembad is zonovergoten.DSC_0283

En, vanaf de veranda kijk je in de verte uit over de zuidkant van het eiland en haar zee.  Rondom het huis staat een grote fruitgaard met onder andere sinaasappels en citroenen. Niets is zo verfrissend om tijdens de hete zomerdagen een glas ijskoud water met een fris schijfje net geplukte citroen te drinken, toch?

Can Gatita biedt plaats aan 4 personen en is bedoeld voor rustzoekers en levensgenieters. Feestgangers heeft ze liever niet in haar huis. Er zijn twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken, een serre en een ruime veranda.

 

Binnen in deze authentieke villa is de spaanse invloed nog goed terug te zien. Veel bonte kleuren maken dat je je waant in een Bohemain sfeer.DSC_0300

Bekijk ook eens het aanbod van de andere woningen op www.villaxl.com of stuur een mail naar ibiza@villaxl.com voor meer informatie!

DSC_0273

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie