Huisjekijken Bij … | Anne Marije in ‘s Gravenzande

Mijn naam is Anne-Marije en ik woon samen met mijn man Huibert en zoontje Sil in het gezellige ’s-Gravenzande. Keuken 1We wonen sinds Mei 2016 in een 2 onder 1 kap woning, die we in 9 maanden tijd van onder tot boven helemaal hebben opgeknapt! In de eerste maanden is vooral veel ‘onzichtbaar werk’ verricht en is ook het hele huis voorzien van nieuwe kozijnen. Daarna kwam het leukere opknapwerk en is ook langzamerhand de inrichting van ons eigen knusse huisje ontstaan!

Keuken 1Een van de eerste dingen was de keuken, die hebben we gehaald bij Heuvelrug Keukens in Leersum. Ik wist al dat ik graag een landelijke keuken wilde met een fornuis. Voor de kleur van de keuken had ik een beetje taupe/grijs in gedachten. Bij Heuvelrug was de keuze zo uitgebreid dat eigenlijk alles mogelijk was wat we graag wilden. En we zijn nog steeds erg blij en tevreden met het eindresultaat!

Woonkamer 3De inrichting voor de woonkamer is eigenlijk een beetje stap voor stap ontstaan. Ik wist wel welke stijl ik wilde en welke kleurtinten. De bank zie je veel in landelijke woonbladen staan (waar ik overigens groot fan van ben) en deze ben ik dan ook op gaan zoeken via internet in welke woonwinkel hij te koop was. We hebben hem uiteindelijk gehaald bij ’t Veurhuus’ nostalgisch wonen, in Beneden-Leeuwen. Voor de kast, salontafel en eettafel zijn we geslaagd bij Woonland, in Maurik. Als je van de landelijke stijl houd is dit echt een absolute aanrader! Wat een gave winkel!!Woonkamer 4

Woonkamer 5

Woonkamer 2De muren zijn geschilderd in de kalkverf van Emente, kleur Riva Canvas. De inbetween gordijnen en vouwgordijnen komen van Kwantum.

Badkamer 1

Voor de badkamer zijn we na wat zoeken terecht gekomen bij Impermo in België. Hier hebben we de grijze landelijke tegels gehaald en ook de kiezelwand. De grijze tegels liggen overigens ook in de keuken, gang en toilet. Het badmeubel is maatwerk, gemaakt door mijn zwager. De waskom komt van Teakea, besteld via bol.com

Slaapkamer 1Onze slaapkamer is ook geschilderd in de kalkverf Riva Canvas, van Emente, net als de woonkamer. De wandkast is een eigen ontwerp. Slaapkamer 2We hebben 2 kasten van Ikea ingebouwd en meegeschilderd met de muur. De eiken wandplanken zijn ook gemaakt door mijn zwager. De twee wijntafeltjes naast het bed zijn gemaakt door ‘Huisje sfeer’.

Babykamer 2Babykamer 3Babykamer 1De babykamer is geschilderd in de kleur Studio Grey, van Emente. En de meubeltjes heb ik tweedehands via marktplaats. Ze zijn geschilderd met krijtverf van Kwantum.

Hal 1Veel accessoires, verlichting enz. heb ik via internet besteld, o.a. bij Maison du Monde, interieurbeslag.nl en Goudverf.com

Interieurs inrichten is altijd al mijn favoriete bezigheid geweest. Het begon met mijn eigen slaapkamertje toen ik nog thuis woonde en nu dus ons eigen huisje. Daarnaast heb ik, na mijn opleiding tot interieurstylist, al verschillende woningen ingericht. Eerst via mijn werk bij woonwinkels en tegenwoordig vanuit huis als zelfstandig styliste. Ik vind het erg leuk om mijn woning via deze weg met jullie te kunnen ‘delen’. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en wie weet brengt het jullie nog op ideeën!

Groetjes Anne-Marije

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie