Vakantiehuisjekijken bij | Villa Puig D’en Valls, Ibiza

dsc-1008De villa heeft een heerlijke zen uitstraling en ademt rust uit, de villa is erg geschikt voor grote families, een groepje vrienden of om te gebruiken als yoga retreats. De buitenkeuken en terrassen met fantastisch uitzicht maken het af. Luisteren naar het kabbelende water van het zwembad of even chillen in de jacuzzi hier kan het.

Speciaal voor de leden van Huisjekijken.com heeft Ibizadream4all een leuke korting. Met 15 % korting kun je heerlijk verblijven in een van de super leuke onderkomens.

Alle blogs lezen over dit leuke bedrijf klik hier

Puig D’en Valls | Ibiza

Super villa met 6 slaapkamers (tot 16pers) en 5 badkamers (665m2) gelegen op 7000m2 grond. De materialen en de afwerking zijn van hoge kwaliteit en stralen luxe uit.

Puig D’en Valls

De villa heeft een heerlijke zen uitstraling en ademt rust uit, de villa is erg geschikt voor grote families, een groepje vrienden of om te gebruiken als yoga retreat. De buitenkeuken en terrassen met fantastisch uitzicht maken het af. Luisteren naar het kabbelende water van het zwembad of even chillen in de jacuzzi hier kan het.

Super villa met 6 slaapkamers (tot 16pers) en 5 badkamers (665m2) gelegen op 7000m2 grond. De materialen en de afwerking zijn van hoge kwaliteit en stralen luxe uit.
6 slaapkamersdsc-1068
5 badkamersdsc-0914
Zen villadsc-0818
Buitenkeuken
Wifi
Zwembaddsc-0816-1
Jacuzzi
Grote tuin met wandelmogelijkhedendsc-0821
Luxe ingerichtdsc-0966
wijnkelderdsc-0868

De villa heeft een heerlijke zen uitstraling en ademt rust uit, de villa is erg geschikt voor grote families , een groepje vrienden of om te gebruiken als yogaretreads. De buitenkeuken en terrassen met fantastisch uitzicht maken het af. Luisteren naar het kabbelende water van het zwembad of even chillen in de jacuzzi hier kan het.

De villa ligt aan de rand van Ibiza stad en maakt het hierdoor nog aantrekkelijker om er je vakantie door te brengen, je bent overal in een paar minuten. Een elektrische poort verschaft je de toegang tot de villa waarna het feest begint.

Het bedrijf Ibizadream4all.nl

Genieten van Ibiza doe je het liefst in stijl. Met onze accommodaties geniet je optimaal van je vakantie. Aan alles is gedacht. Zelfs aan ieder budget. Zo is Ibiza bereikbaar voor iedereen. Die ene villa, dat huis of appartement die je ziet ze op de mooie foto’s. Geselecteerd om hun gastvrijheid, kwaliteit en complete inrichting.

Zodat jij écht kunt genieten van je vakantie. Romantisch met z’n tweetjes of feesten met al je vrienden, van het zwembad in no-time in de club of afgelegen en alle rust en natuur om je heen. Het enige wat je nog moet kiezen is of je gaat voor luxe of voor ‘the ultimate Ibiza lifestyle’. Ibizadream4all heeft ze!

Op de website en Facebookpagina vind je een selectie van wat Ibizadream4all te bieden heeft. Niet al onze bijzondere locaties vind je daar. Sommigen zijn zo speciaal, die delen we niet zomaar online met iedereen. Benieuwd? Vertel ons hoe jouw ideale vakantie op Ibiza eruit moet zien en we doen je een aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Zorgeloos een auto huren op Ibiza via onze website. Met een paar klikken staat je auto klaar waar gewenst. Of het nu gelijk op het vliegveld moet zijn of lekker makkelijk voor de deur van jullie accommodatie, het maakt bij ons niet uit wij regelen het.

Alle aanbiedingen van dit te gekke bedrijf ontvangen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Speciaal voor de leden van Huisjekijken.com heeft Ibizadream4all een leuke korting. Met 15 % korting kun je heerlijk verblijven in een van de super leuke onderkomens.

Dat betekent dus 15 % meer geld over voor de Hippiemarkt of 1 drankje of meer ;) bij een luxe strandtent. En dat alleen omdat je in de mailing aangeeft dat je lid bent van Huisjekijken.

Kijk daar worden wij nu Happy van ! Klik hier voor de website en mail Huisjekijken Happy Feeling op Ibiza naar Info@ibizadream4all.nl en boek zo je heerlijke avontuur naar Ibiza en feel the happy vibe !

Wil je kans maken op een gratis tripje naar Ibiza, dat kan !

Ibizadream4all.nl heeft op hun Facebookpagina een leuke DEEL & WIN lopen. Die kans mag je niet missen !ibizadream

IBIZA het eiland onze (redactie) indrukken op een rijtje

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie