Vakantiehuisjekijken bij | Villa Cala Llonga, Ibiza

img-9207Cala Ilonga Heerlijk landelijk gelegen villa, een oase van rust en ruimte op 20 minuten rijden van het vliegveld en 10 minuten vanaf Ibiza stad 6 slaapkamers 5 badkamers Zwembad Klassieke bouw Volledig ingerichte keuken Deze villa ligt in Cala Ilonga, vlakbij de beroemde Beach club Amente, en natuurlijk bij de heerlijke ondiepe baai van deze badplaats zelf. Cala Llonga heeft tal van leuke restaurantjes en ligt centraal op het eiland.

Speciaal voor de leden van Huisjekijken.com heeft Ibizadream4all een leuke korting. Met 15 % korting kun je heerlijk verblijven in een van de super leuke onderkomens.

Alle blogs lezen over dit leuke bedrijf klik hier img-9212Cala Ilonga Heerlijk landelijk gelegen villa, een oase van rust en ruimte op 20 minuten rijden van het vliegveld en 10 minuten vanaf Ibiza stad

img-9261img-9262img-9245img-9262img-92606slaapkamers

img-9243img-9244img-92655badkamers

img-9221img-9213img-9214img-9222Zwembad

img-9258img-9255img-9239img-9216img-9232Klassieke bouw

img-9225img-9240Volledig ingerichte keuken

Deze villa ligt in Cala Ilonga , vlakbij de beroemde Beach club Amente, en natuurlijk bij de heerlijke ondiepe baai van deze badplaats zelf. Cala Llonga heeft tal van leuke restaurantjes en ligt centraal op het eiland.img-9249img-9212img-9207

 

Het bedrijf Ibizadream4all.nl

Genieten van Ibiza doe je het liefst in stijl. Met onze accommodaties geniet je optimaal van je vakantie. Aan alles is gedacht. Zelfs aan ieder budget. Zo is Ibiza bereikbaar voor iedereen. Die ene villa, dat huis of appartement die je ziet ze op de mooie foto’s. Geselecteerd om hun gastvrijheid, kwaliteit en complete inrichting. Zodat jij écht kunt genieten van je vakantie. Romantisch met z’n tweetjes of feesten met al je vrienden, van het zwembad in no-time in de club of afgelegen en alle rust en natuur om je heen. Het enige wat je nog moet kiezen is of je gaat voor luxe of voor ‘the ultimate Ibiza lifestyle’. Ibizadream4all heeft ze! Op de website en Facebookpagina vind je een selectie van wat Ibizadream4all te bieden heeft. Niet al onze bijzondere locaties vind je daar. Sommigen zijn zo speciaal, die delen we niet zomaar online met iedereen. Benieuwd? Vertel ons hoe jouw ideale vakantie op Ibiza eruit moet zien en we doen je een aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Zorgeloos een auto huren op Ibiza via onze website. Met een paar klikken staat je auto klaar waar gewenst. Of het nu gelijk op het vliegveld moet zijn of lekker makkelijk voor de deur van jullie accommodatie, het maakt bij ons niet uit wij regelen het.

Alle aanbiedingen van dit te gekke bedrijf ontvangen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Speciaal voor de leden van Huisjekijken.com heeft Ibizadream4all een leuke korting. Met 15 % korting kun je heerlijk verblijven in een van de super leuke onderkomens.

Dat betekent dus 15 % meer geld over voor de Hippiemarkt of 1 drankje of meer ;) bij een luxe strandtent.

En dat alleen omdat je in de mailing aangeeft dat je lid bent van Huisjekijken. Kijk daar worden wij nu Happy van !

Klik hier voor de website en mail Huisjekijken Happy Feeling op Ibiza naar Info@ibizadream4all.nl en boek zo je heerlijke avontuur naar Ibiza en feel the happy vibe !

Wil je kans maken op een gratis tripje naar Ibiza, dat kan ! Ibizadream4all.nl heeft op hun Facebookpagina een leuke DEEL & WIN lopen. Die kans mag je niet missen !

IBIZA het eiland onze (redactie) indrukken op een rijtje

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie