Ninneke’s Corner | Kookschort met jeans allures

IMG_9569 a watermerk !!!!!!!! Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Kookshort met jeans allures

IMG_9569 a watermerk !!!!!!!!

Deze kookshort heeft een streepje voor

In één van mijn doe het zelf momenten,heb ik deze kookshort gemaakt met een stuk uit een oude jeans en een fris gestreepte stof,in plaats van de Jeans in de container te droppen wou ik er even weer wat mee doen, mijn hersenspinsels kwamen  op dit bijzonder simpel eenvoudig project uit , met toch een geslaagd resultaat , niets bijzonder groots van impact,maar toch gewoon leuk,kookschorten kun je ook altijd wel gebruiken,gebruik een andere kookshort om als patroon te gebruiken om over te tekenen op de stof die je ervoor voorzien hebt , knip dan van uit een oude jeans de voorkant met de rits en deel van de voor zakken in een halfronde vorm,zodat een nieuwe zak onstaat als je deze op de nieuwe short gaat stikken, knip de uitgetekende stof dan uit, rekening houdend dat je nog de naden moet om zoomen,stik dan rondom de naden van de short, zet er linten aan om te binden aan de zijkanten,en maak een lint om over je hoofd te doen, ik heb deze ook uit een stuk jeans gemaakt,meet en teken nu af waar de zak moeten komen en speld deze vast,plooi de zijkant van de zak naar binnen,stik vervolgens eventueel nog een verticale lijn,zodat 2 kleine steekzakken ontstaan,dan blijft de zak ook niet zo open naar voor staan door de zwaarte van de rits, je kan natuurlijk ook denim stof gaan kopen,zodat het helemaal in jeansstijl is,maar vond deze stof toch ook een streepje voor hebben,het oogt wat frisser en de zak valt beter op, zo zie je maar weer dat je best met je oude jeans nog wat kan maken .

IMG_9343 watermerk

Gestreepte stof en oude jeans worden een leuk match

  Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook : Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Ninneke’s Corner | Kookschort met jeans allures

  1. Pinkback: donald

  2. Pinkback: fernando

Geef een reactie