Ninneke’s Cormer | Bloemstuk: wikken en wegen

IMG_8039 watermerk Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

 Bloemstuk:Wikken en wegen

IMG_8063 watermerk

Oude weegschaal met wat fleur

Soms overvalt het me dat ik meer mogelijkheden zie in bepaalde items,maak dan in niet zo voorhanden liggende zaken een bloemstuk,zoals met deze oude weegschaal met koperen schaaltjes,had al langer het idee er een bloemstuk in te maken,maar nu is het er eindelijk van gekomen,het vraagt niet zoveel tijd is origineel en kan een prachtig bloemstuk zijn voor in het midden van je tafel te zetten ter aankleding voor als je gasten inviteert,of gewoon voor jezelf te verwennen  wat gezelligheid in je leefkeuken te brengen,wat fleur in je omgeving draagt toch wel wat vrolijkheid bij.Ik heb bloemen gekozen die toch goed zouden moeten indrogen zodat ik er langer kan van genieten, doe de natte oase op maat gesneden in plastic zakje in de koperen schaaltjes en knip het overtollige plastic af,steek de bloemen in de oase,zet de schaaltjes op de weegschaal,geef het een mooie plek en geniet.Meer is daar niet aan.

 

Groetjes Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden  voor nog meer inspiratie op facebook : Ninneke’s Corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op “Ninneke’s Cormer | Bloemstuk: wikken en wegen

  1. Pinkback: Pedro

  2. Pinkback: peter

  3. Pinkback: Tony

  4. Pinkback: Joel

Geef een reactie