Ninneke’s Corner | Koffietafel krijgt metamorfose

 

Klaar om te gaan schilderen

Klaar om te gaan schilderen

 Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Koffietafel krijgt metamorfose

1412333_10202694268224662_1345067386_o

Koffietafel onder handen genomen

Onze koffietafel was ik grondig beu,het is te zeggen de kleur dan toch al thans,want ze is wel heel handig door de grote lades aan opbergruimte,we hadden al in verscheidene zaken gaan rondkijken,maar of te wel veel te groot of te klein,onze zoektocht gaat dus door naar de perfecte tafel,maar dat kan nog wel een tijd duren voor je daar op valt,had ik maar besloten de oude koffietafel toch meer te doen afstemmen op onze smaak,want ze was in zeer donkere beits,dat vond ik niet mooi meer,bovendien ook erg glanzend en je zag er alles op,je kon er haast bij gaan zitten met een doek,zeker als het poezebeest het ook nodig vind om er steeds over te gaan lopen,je zag dan over zo een mooi stempel effect kattenpootjes afgedrukt staan,de hoogste tijd deze dan aan te pakken,de koffietafel bedoel ik dan,want de kat berispen kende echter geen baat,tafel werd goed geschuurd met de schuurmachine,zodat alle beits verdwenen was , ontvet met ammoniak,kreeg een ander kleurtje erop veel lichter  een pantine, kleur schaduw,ben opgetogen met de behaalde make over,nu is de zoektocht toch niet meer zo prangend naar een nieuwe koffietafel,deze kan gerust nog weer een tijdje meegaan nu.Bovendien vind ik meubels opknappen ook erg leuk,schuren,schilderen daar straf je mij nu niet meteen mee,ik vind schilderen juist heel ontspannend,wat goed uitkomt ten huize hier,want manlief heeft daar nu net een bloedhekel aan,wat ook zowat het enige is dat hij niet graag doet,heb je ook een meubelstuk dat qua bergruimte of model goed is,maar de kleur is niet je ding,verbeeld in je gedachten er een ander kleurtje op,het kan een heel andere toets in een ruimte geven,beter in het geheel passen,de ruimte dikwijls visueel groter doen lijken , lichter,soms heeft een kleine toepassing een groots effect .

 

 Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op mijn pagina op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Ninneke’s Corner | Koffietafel krijgt metamorfose

Geef een reactie