Ninneke’s Corner Culinair | Brickdeeg beursje met geitenkaas

 

Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weer Ninneke’s Corner Culinair.

Krokant bundeltje vol smaak!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uit Ninneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat twee receptenkaarten.

Brickdeeg beursje met geitenkaas

Beursje met geitenkaas 007-1

Jummie

Dit is iets dat je kan klaarmaken als voorgerecht,zowel als lunch of maaltijdsalade.Gewoon de portie aanpassen naargelang.Brickdeek kan je zoveel kanten mee uit.Vind het een super product om mee te werken.Je hebt in niet veel tijd iets heel creatief en smakelijk op je bord liggen.Deze heb ik gevuld met geitenkaas voor mijn man. Voor mezelf maak ik een versie met feta kaas.Ik lust hoegenaamd geen geitenkaas.Door wat toevoegingen heb je een leuk bundeltje vol smaak.De kaas maak je aan met wat verse tijm , zwarte peper uit de molen en een vleugje honing.Gewoon goed alles door elkaar mengen,pletten. Dan telkens 2 brickdeeg vellen op elkaar leggen.Wat van de kaas in het midden verdelen.Bundeltje vormen door middel van een touwtje er rond te binden.Steek er nog voor de presentatie nog een takje tijm tussen.Bak de bundeltjes krokant in voorverwarmde oven op 185 ° . Dit gaat redelijk vlug goed in de gaten houden.Lekker met gemengde sla,zongedroogde tomaten erbij,krokant gebakken spekjes en geroosterde pijnboompitten.Besprenkel met een frambozen vinaigrette of balsamico crème.Ook zeer lekker met partjes verse vijg als het seizoen er voor is , helaas op de moment niet.Soms maak ik de bundeltjes ook met boursin met vijg en noot,ook aanmaken met boven vermelde ingrediënten.( verse tijm,zwarte peper en honing )

Dus wat moet er op je boodschappenlijst staan

Geitenkaas of andere kaas bijvoorbeeld feta of boursin met vijg en noten

verse tijm

zwarte peper uit de molen

honing

brickdeeg

gemengde jonge sla

 zongedroogde tomaten of kerstomaatjes

pijnboompitten

gerookt spek

Balsamico crème  of frambozen vinaigrette ( frambozen azijn + olie )

Lieve groet Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie