Ninneke’s Corner Culinair | slaatje met brie en peer

MWSnap102Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Zin in een heerlijk slaatje als lunch?

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uit Ninneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 1 receptenkaart.

Slaatje met brie en peren

Column vakantie souvenirs A (18)

zo simpel maar zooooooooo lekker

Dit is zo op tafel gezet,maar wel heel lekker dit slaatje.heerlijk als lunch of als brunch.Kan ook evengoed als je eens geen zin hebt om uren in de keuken te staan koken met warm zomerweer.Bied dit ook een mooie uitkomst.Kan je genieten van de buitenlucht met deze sla geserveerd op de buitentafel.Veel heb je er niet voor nodig,dus het is zo gepiept.

Wat heb je nodig

Wat jonge slascheuten

stuk brie

peren

pecannoten

olie

dragonazijn

eventueel zwarte peper uit de molen

Column vakantie souvenirs A (18)

Smaakvol slaatje

Bereiding ,verdeel wat sla over een bord.Snij een brie in plakjes erbij.Snij de peer in vier,haal het klokhuis weg(laat de schil eraan).Snij in plakjes en leg bij op het bordje.Maak een vinaigrette van 3 eetlepels olie en 1 eetlepel dragon azijn.Besprenkel over de sla-brie-peer.Doe er wat pecannoten bij.Serveer onmiddellijk.Smakelijk.

Lieve groet Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie