Voor jou gespot |Fleur je nieuwe woning op met kleur

Huisjekijken 3 - kopie (2)Een kleur heeft veel impact op de uitstraling die een huiskamer of ander deel van je woning heeft. Ga je verhuizen naar een nieuwe woning? Een verhuizing is het perfecte moment om je nieuwe woning helemaal te voorzien van kleuren die het beste bij jou passen. Laat je inspireren door de 3 kleuren die ik voor je op een rij heb gezet.

De groene kleur

Groen is de kleur van de natuur. Wanneer je de groene kleur op de juiste manier in je woonruimte gebruikt, zal deze ruimte veel rust en vrijheid uitstralen. Wist je dat je ogen meer ontspannen wanneer je naar een groene kleur kijkt? Deze kleur is dus perfect voor gebruik in de woon- of slaapkamer. Door de kalmerende werking van deze kleur voel jij je veel sneller thuis. Door de veelzijdigheid van groen is de kleur gemakkelijk te gebruiken op een muur, in het interieur of als accessoire. Ben je nog niet zeker van deze kleur? Kijk eens naar de voorbeelden hieronder of begin met het plaatsen van planten in je woning! Planten geven de ruimtes in je woning niet alleen een sfeervolle uitstraling, maar zorgen ook nog eens voor extra zuurstof.

Huisjekijken 1 - kopie (2)Huisjekijken 2 - kopie (2)

De gele kleur

Geel is een ontzettend uitgesproken en felle kleur. Je hebt veel lef nodig om deze kleur te gebruiken in je nieuwe woning. Gebruik je deze kleur in je woonkamer of keuken? Deze ruimtes stralen dan vrolijkheid en energie uit. De kleur van de zon geeft een zomerse uitstraling aan je woning, waardoor er altijd een gevoel van vreugde en warmte in je woning hangt. Wil je een ruimtelijk gevoel creëren? Gebruik geel dan met wit of een lichte grijstint. Durf je het nog niet aan om een felle gele kleur in je interieur te verwerken? Je kunt ook starten met het gebruik van een donkere tint geel. Een donkere tint heeft een zachtere uitstraling en is uitstekend te combineren met donkerblauw.Huisjekijken 3 - kopie (2)Huisjekijken 4 - kopie (2)

 

De bruine kleur

Heb je jouw nieuwe droomwoning gevonden en wil je deze van binnen een natuurlijke en warme uitstraling geven? Bruin is de kleur die je zoekt! Doordat je deze kleur veel ziet terugkomen in natuurlijke materialen als hout en leer, is bruin een comfortabele kleur die je overal kunt gebruiken. Let wel op dat je niet doorslaat, het gebruik van te veel bruin zorgt ervoor dat je interieur saai overkomt. Laat je daarom inspireren door de voorbeelden die hieronder zijn weergegeven en maak van de kamers in je woning stuk voor stuk gezellige ruimtes. Huisjekijken 5 - kopie (2)Huisjekijken 6 - kopie (2)    

 

 

Zonder stress naar je nieuwe woning

Een verhuizing brengt veel taken met zich mee die niet gericht zijn op het inrichten van je nieuwe woning. Je verhuizing doorgeven aan de gemeente is een van deze taken. Hierdoor verlies je soms je nieuwe woning uit het oog, waardoor jij je niet meer goed kunt richten op de kleuren van je inrichting. Om alles vlekkeloos te laten verlopen hebben professionele verhuisbedrijven een verhuisservice. Via deze service nemen ze al het werk op zich, waardoor je nu wel rustig de nieuwe kleur van je woonkamer kunt uitkiezen!  

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie