Redactioneel | meer met pompoen

Ben je lekker aan de herfstwandel geweest en heb je ergens nog wat mooie pompoenen kunnen scoren? Wat je er allemaal mee kunt doen, heb je de afgelopen weken kunnen zien bij Jeannine in Ninneke’s Corner. Wij zetten de publicaties van Ninneke’s Corner nog even voor je op een rijtje. Je hoeft alleen maar op de links te klikken om in het goede bericht terecht te komen…

ninneke Klik hier voor de publicatie ‘pompoenen met een sexy kantje’

 

 

 

 

 

Klik hier voor de publicatie ‘zeg het met bloemen en …pompoen’

 

 

 

 

 

ninneke3

Klik hier voor de publicatie ‘You’re my pumpkin’

 

 

 

 

 

ninneke5 Klik hier voor de publicatie ‘pompoen in de bloemetjes’

 

 

 

 

 

ninneke2 Klik hier voor de publicatie ‘pompoen in een roestige waas’

 

 

 

 

En aanstaande zaterdag om 10 uur zie je in Ninneke’s Corner nóg een ideetje voor je pompoenen. En niet zomaar een…met de foto’s die Jeannine met de pompoenen maakte sleepte ze een prijs in de wacht. Kijken dus !

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Redactioneel | meer met pompoen

  1. Pinkback: Tracy

Geef een reactie