Going Dutch on Decor | 10 x Stijlvolle Pompoenen

pompoen5

 

Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Op de gezellige fanpagina en op Huisjekijken zelf zijn ze weer volop aanwezig. Pompoenen! Dat je deze ontzettend mooi kunt gebruiken als decoratie in de herfst zie je ook op onderstaande foto’s. Welke komt er bij jullie in huis?

10 x Stijlvolle Pompoenen

pompoen1bron

pompoen3

bron

pompoen2

bron met tutorial

pompoen4

bron

Pompoenen bewerkt met Annie Sloan verf!

pompoen10

bron

pompoen5

bron

pompoen6

bron

pompoen8

bron

pompoen7

bron

pompoen9

bron

Ik vind ze eigenlijk allemaal heel erg mooi. Ik ga mij eens wagen aan de lantaarn pompoenen en de pompoen met bloemen.

Kom op bezoek bij Going Dutch on Decor om te kijken of het gelukt is! Altijd gezellig :-) Ook op Facebook en Instagram te vinden.

Fijne zondag! Share the Happy Feeling

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie