Kei Gemakkelijk | vaas met drijfkaarsje

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!

Wat heb je nodig: glazen vaas, takjes, drijfkaarsje, water.

Plaats in de vaas één of meerdere takjes. Zorg dat de takjes een beetje klem komen te liggen zodat ze straks niet (te veel) gaan drijven. Vul daarna de vaas met water en leg het drijfkaarsje er bovenop. In plaats van takjes kun je ook werken met bloemen zoals bijvoorbeeld gipskruid.

Veel plezier!!

collage vaas met takjes drijfkaars

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Kei Gemakkelijk | vaas met drijfkaarsje

Geef een reactie