Ninneke´s Corner |Herfstsfeer op buitentafel

 

Herfst op buiten tafel A (4)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

Soesjes maken is helemaal niet moeilijk.

De herfst is komen aanwaaien

 

Herfstsfeer op buitentafel.

Herfst op buiten tafel A (4)

Herfst stemming op het terras

We zijn verzeild in de herfst. We rukken heerlijk knusse en warme plaids aan. als het weer gunstig is kunnen we nog even buiten genieten van onze kop koffie , lekker ingeduffeld in zo een deken. Maak een herfst tafereel op de buiten tafel. Las een rondje park in om wat bladeren, kastanjes, eikels te verzamelen.  Zoek niet alleen de kastanjes zelf. De bolsters zijn net zo leuk om te decoreren. Mochten er in het park zowel de wilde en tamme kastanje bomen zich bevinden, dan kun je beiden zoeken. Schik de gevonden materialen op tafel. In een schaal, vogelkooi of wat dan ook. Verdeel ook nog wat nonchalant over de tafel, een herfst palet. Leg er een pompoen bij of meerdere.  Zet wat kandelaars met kaarsen. Hang wat plaids over de stoelen, om lekker in te cocoonen. Geniet van een warme chocomelk of kop koffie. Of steek ‘s avonds te kaarsen aan en geniet nippend van een wijn of ander drankje. Je kan misschien ook nog een vuurkorf aansteken voor nog meer gezelligheid en warmte. Natuurlijk is het ook een leuk herfst hoekje om er een bowl pompoensoep te nuttigen. Dat is puur herfst in tal van facetten.  Zien, proeven, ruiken.

Herfst op buiten tafel A (1)

Herfst

Herfst op buiten tafel A (2)

Heerlijk vertoeven met een plaid

Herfst op buiten tafel A (3)

Gezellig

Herfst op buiten tafel A (4)

Herfst palet

Herfst op buiten tafel A (5)

Knus hoekje

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me vinden op mijn eigen pagina op Facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie