Huisje Kijken Extra|DIY Rendieren en meer…

imageHuisjekijken ziet heel veel DIY voorbij komen en sommigen hebben gewoon wat
extra aandacht nodig omdat ze gewoon té leuk zijn. Deze keer DIY rendierhoofdjes en een engel én ballen én pieken op een voetstuk… Super leuk en super goedkoop.
De werkbeschrijving kregen we van Karen Leeftink-Bremen, een fanatiek lid van de Huisje Kijken Lifestyle Fangroep op Facebook, waar de trends
beginnen.

Kerst-Tip!

 

Rendieren en meer….

Enorm geïnspireerd door een foto op Huisje Kijken ging ik ook aan de slag. Maar ik kon niet meer stoppen en haalde uiteindelijk alles uit de kast.

Ik heb gebruik gemaakt van de porseleinen rendierhoofdjes en de rendierkaarsen van de action.image

image
Ik heb de hoofdjes eerst geverfd met krijtverf (diverse merken) en daarna ingesmeerd met wax of boenwas. Vervolgens heb ik de hoofdjes op diverse dingen geplakt. Wat ik maar kon vinden in mijn kasten. Zoals op kandelaars, vaasjes, theelichthouders enz. (Denk ook eens aan gewoon mooie lege flesjes.) image Ook die heb ik geverfd.
Het lijmen deed ik met een lijmpistool maar het kan natuurlijk ook met secondelijm of andere lijm.image

Zo heb ik het ook gedaan met een kaars van een engel, maar ook met een paarden hoofd en oude pieken en mooi gevormde kerstballen.image

image

En ook in het wit zijn ze hartstikke leuk…

image

 

Veel knutselplezier!

Karen Leeftink-Bremen

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie