Wil jij dit te gekke cadeaupakket van Rivièra Maison t.w.v. € 175,- winnen? Lees hier hoe je meedoet!

 20171003_124126

rivieramaison_1381529766_280Delen en liken is kans op een cadeaupakket t.w.v. 175,00 euro van Rivièra Maison bij Huisjekijken.com!

#1: Like Facebook Rivièra Maison  en maak kans op een cadeaupakket t.w.v. 175,00 euro van Rivièra Maison & @huisjekijken

#2: Type alleen het woord Rivièra Maison (als tag) onder bij de reacties

#3: Deel deze foto en tag je vrienden die dit ook moeten weten

Winnaar wordt 13 oktober 2017 na 12.00u as. gekozen en hier bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd 

Our story

Een visie is een idee met de kracht om werkelijkheid te worden. Ons idee is een internationaal succesvol interieurmerk neer te zetten. Een merk met een sterke beleving, een ‘way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Wij willen graag een interieurmerk aanbieden waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden.riviera-maison

Exclusiviteit

Exclusiviteit is mogelijk door de gehele collectie – meer dan 3.000 producten – zelf te ontwerpen. Inspiratie en ideeën zijn er bij de ‘man achter Rivièra Maison’ Henk Teunissen in overvloed en worden opgedaan in grote wereldsteden maar ook in de landelijke Provence. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, blijft één van de pijlers van Rivièra Maison.riviera

Sfeer en service

Een absolute voorwaarde is dat onze producten sfeer uitstralen. Sfeer die ook terug te vinden is in onze winkels. Daarom is een team van stylisten continu bezig onze winkels sfeervol in te richten om zo de klanten inspiratie te geven. Elke week komen er nieuwe producten bij en acht keer per jaar wordt de collectie en dus ook onze winkels compleet vernieuwd. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg!web-visual-univers_1443003309414_hd_1413561716160_Riviera-maison_front

Hoe ziet de toekomst eruit? Rivièra Maison wil uitgroeien tot een sterk merk en tot één van de meest gewaardeerde ondernemingen op het gebied van interieur, waar dan ook ter wereld.

Product informatie:

Canal House Hurricane351910

€ 79,95

Canal Houses Hurricane – Windlichten groot – Kaarsenhouders – Kaarsen & Houders

  • De herkenbare grachtenhuisjes van Amsterdam sieren deze glazen Hurricane. Een echt statement accessoire.

Rossford Tray 40×30shopping (2)49,95

Rossford Tray 40×30 – Dienbladen – Eetgerei – Servies & Eetgerei 

  • De Rossford Tray is een stijlvol dienblad gemaakt van mangohout en heeft elegante ijzeren handvaten. Er is ook een grotere en kleinere variant verkrijgbaar.

RM Kalender NL 2018shopping

€ 19,95 

RM Kalender NL 2018 – Diverse home/office – Kantoorartikelen 

  • Vergeet nooit meer een verjaardag met de RM Kalender voor het jaar 2018. De kalender staat boordevol mooie en inspirerende beelden, dus hij is niet alleen heel handig, maar ook nog eens heel mooi om aan de muur te hebben hangen.

RM Agenda NL 2018shopping (1)

€ 24,95
 RM Agenda NL 2018 – Diverse home/office – Kantoorartikelen

  • In de RM Agenda voor het jaar 2018 kunt u niet alleen al uw afspraken kwijt, maar u vindt er ook een heleboel inspiratie, mooie foto’s, tips en weetjes. En met het mooie design ligt hij er pok nog eens hartstikke leuk bij op de salontafel!

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie