Margriet Winter fair, maak kans op 5 x 2 vrijkaarten, daar word je happy van toch?

 

Gewoon omdat het zo leuk is om daar heen te gaan. Hebben wij Margriet benaderd om voor jullie vrijkaarten te regelen. En het is gelukt !

We mogen 5 x 2 entreekaarten weggeven voor 

Margriet Winter Fair 2017

Een bezoek aan Margriet Winter Fair is een heerlijk dagje uit om helemaal in de sfeer van de feestdagen en wintermaanden te komen en te genieten van heel veel leuke activiteiten.

WAT MOET JE DOEN ?

Heel simpel Like en Deel het bericht op onze facebookpagina en plaats onder het bericht met wie je naar de Winter Fair zou willen gaan.  De winnaars worden zondagavond 12 november op deze website en social media na 18.00 u bekend gemaakt!

Succes

Team Huisjekijken

De winnaars krijgen de entreekaarten toegestuurd per email. 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

MWFair17 logo ROOD DEF17 t/m 23 november – Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

De feestdagen beginnen al in november

Kom ze meevieren!

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winter Fair. Dit jaar vieren we het leukste overdekte winterfeest van Nederland in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Margriet huis + artiest

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met onze columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers.workshoplettering

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.meiden

Margriet Winter Fair is:
Mode & Beauty
Artiesten & Schrijvers
Kerst & Sfeer
Culinair & Lekker
Shoppen & Inspiratie

Je komt toch ook?
Bestel snel kaartjes en kom naar het gezelligste en meest veelzijdige winterfeest onder één dak!

Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 17 t/m donderdag 23 november 2017 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie