Ninneke’s Corner |Pompoenen pimp proces in 1 -2 – 3

Column pompoenen decoreren in mum van tijd A (6)

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

Sierpompoenen maken de mooie sier.

Pompoenen pimp proces in 1-2-3

pompoenen in light cube B (2)

Lieflijk schattig die kleine sier pompoenen

Om in de lijn van de pompoenen verder te blijven , geef ik jullie nog een voorbeeld van hoe het ook nog kan. Super makkelijk in 1-2-3. Deze keer hanteren we de schilder borstel niet. We kiezen voor de mooi room witte sierpompoentjes. Het enige dat we doen is er weer wat koord/lint rond te zwieren. Kant en klaar op een klos, lint, koord met houten rijgparels en houten bloemmotiefjes. Alles bijeen met hier en daar een knoop zodat lint, koord samen blijft als een geheel.  Spotgoedkoop ook nog eens , je vind de klossen in de goedkoopste winkel keten die je maar vinden kan. Ja , je hebt het bij het goede eind; de Action dus. Hier is verder geen uitleg bij nodig. Ik reik jullie wat sfeer beelden.

pompoenen in lihgt cube f - kopie

Detail

pompoenen in light cube B (2)

Lieflijk

Column pompoenen decoreren in mum van tijd B (2)

Sweet and lovely

Column pompoenen decoreren in mum van tijd B (1)

In a cup

Column pompoenen decoreren in mum van tijd A (6)

Kant en klaar op klos , zo rond pompoen

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie