Ninneke’s Corner | country cottage feeling pumpkin

 

Column country feeling pumpkin B (11)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

Van op het boerenerf, voor een country cottage feeling.

 

Column country feeling pumpkin B (21)

Country cottage feeling

Ditmaal heb ik geopteerd voor pompoenen met een country cottage feeling. Witte pompoenen met rood/witte accenten. Charmant geruit lint voor het landelijke karakter. Groeperend bijeen sieren ze mooi in de keuken. Verspreid op tafel als je gasten ontvangt. Daar hoort een aangepast servies bij. Rode mokken, borden met witte stippen versterken het geheel. Waarom ook niet als het weer het toelaat buiten genieten aan een uitnodigende landelijke tafel. boomstammen dienst doende als zitjes.  Verlichting in de boom, lantaarns her en der. Landelijker kan haast niet. Waarschijnlijk zal de temperatuur het niet toelaten, uren buiten te tafelen. Maar een heerlijke start buiten met een verwarmende soep kan misschien wel. Eventueel met poncho’s of dekentjes voor de koukleumen. Je kan dan het diner verder binnen opdienen. Nadien kun je misschien weer afsluiten buiten in de tuin met een drankje. Met wat vuurkorven erbij is het super gezellig. Jullie snappen het plaatje wel. Fans van country cottage zullen deze pompoenen wel leuk vinden. Maar hoe bekom je deze pompoenen. Je schildert weer een aantal pompoenen wit. Nadat je ze eerst met primer hebt behandelt. Dan wikkel je er linten, koord rond. Hang aan enkele wat hartjes , in hout of vilt of beide.  Maak verschillende zodat het effect nog leuker word. Geruit lint vind je zowat overal tegenwoordig, in de naadwinkel, hobby winkel en zelfs in de meeste tuincenters.  De vilten hartjes vind je ook courant.

Column country feeling pumpkin B (10)

Landelijker kan haast niet

Column country feeling pumpkin B (11)

rood/witte accenten

Column country feeling pumpkin B (20)

Met stip doet het geruit lint het goed

Column country feeling pumpkin A (18)

Country charme

column pompoenen light cube a (5)

Lovely

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie