Ninneke’s Corner | Wit frisse pompoenen met snoeperige kleurtjes

 

Column pompoenen wit fris met snoeperige kleurtjes B (10) Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

Heb een vervolg gemaakt op de column met de knoppen, benieuwd ? Lees dan maar verder. 

 

Wit frisse pompoenen met snoeperige kleurtjes.

Column pompoenen wit fris met snoeperige kleurtjes B (5)

Charmant uitziend

Had toch nog wat knoppen over van mijn laatste bezoek in de naadwinkel. Je weet wel de verschillende kleine knoppen met mooie kleurtjes. Deze heb ik nu weer verder opgebruikt en gehanteerd bij het pimpen van pompoenen. Ze zien er bijzonder leuk uit. Charmant , fris met toch nog een vleugje kleur. Mooi om te etaleren op tafel, in bowls, oude weegschaal, houten schaal. Eerst wel even wat pompoenen behandelen met primer. Daarna schilder je ze wit of in zachte pastel kleur , poeder roze, babyblauw of subtiel pistache groen.  Dan is het weer de knoppen aan keukentouw rijgen en rond de pompoen wikkelen.  Zet hier en daar met kopspelden vast, zodat het niet kan weg schuiven. Past zowel in een landelijk interieur of bij brocante knusse gezellige interieurs.  Origineel, romantisch zien ze eruit. Ik ben zeer opgetogen met het bekomen resultaat . Ze hebben een mooie plek gekregen waar ze in het oog springen.

Column pompoenen wit fris met snoeperige kleurtjes A (6)

Zien ze er niet snoeperig uit ?

Column pompoenen wit fris met snoeperige kleurtjes B (10)

Met knoppen omzwachteld

 

column pompoenen light cube a (24)

In de spotlight

Hou mijn volgende columns in het oog , de komende weken ga ik wijden aan pompoenen.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie