Paintings by Wilma |Thuis

landschap 80x120cm 2017 .Wilma woont samen met haar man , 2 zonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Regelmatig zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk.

Vastgelegd op doek mijn favoriete uitzicht. Uitzicht over de uiterwaarden.  Kleuren in zoveel verschillende tinten . Het veranderen van de lucht en het water . Ik kan er wel een hele serie van maken, maar wil altijd zo veel schilderen ;). Ik moet er gewoon af en toe even heen. Gewoon  lekker even over de dijk rijden, kijken over de rivier en de uiterwaarden zo mooi en vertrouwd.

Landschap 80x120cm 2017De uiterwaarden waar we in de winter schaatsen. De dijk  waar we gaan kijken als het hoog water is waar we wandelen, vanaf sleeën en fietsen. Waar het lijkt alsof er altijd tegenwind is. De rivier die tegelijkertijd rust maar ook gevaar uitstraalt,  het water dat  beangstigd vanwege de levensgevaarlijke stromingen.

Als we terug komen van vakantie en over de brug rijden dan denk ik ‘thuis”

landschap 80x120cm 2017 .

Het gevoel “ thuis”…….. vastgelegd op doek.

wordt vervolgd…….

Fijn weekend,

Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie