Ninneke’s Corner | Pompoenen met een vleugje kitsch

 

Pompoenen met vleugje kitsch deel 2 B (1)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

Een klein beetje kitsch, kan wel eens leuk zijn.

 

Pompoenen met een vleugje kitsch

pompoenen in light cube C (4)

Bling bling

Heb nog een pompoen project achterwege. Probeer steeds maar wat uit. Iedereen heeft een anders smaak. Een ander interieur gegeven. Zo denk ik dat deze ook wel ergens wel passen. Een kleine toets kitscherigheid. Niet te overdreven zodat het nog leuk is. Wat bling bling zonder over the top te gaan. Net genoeg om op te vallen, maar toch nog een zekere rust uitstraalt. Met zo van die knutsel-decoratie stikkers met gekleurde steentjes. De pompoenen heb ik wederom wit geschilderd. Dan de kleef decoraties erop aangebracht. Doe telkens maar één zijde van de pompoen anders word het wel te druk.  Breng verschillende van vorm en kleur aan, maar die wel leuk samen gaan. Deze vind ik persoonlijk beter staan in de woonkamer op de koffie tafel of op side table in inkomhal, als in de keuken. Zet er wat theelichthouders bij die er mooi bij staan.

column pompoenen light cube a (21)

Vleugje kitsch

column pompoenen light cube a (20)

Zet er wat theelichthouders bij die er mooi bij passen

column pompoenen light cube a (19)

Trio bling bling

pompoenen in light cube B (5)

Mooie kitsch

Pompoenen met vleugje kitsch deel 2 B (1)

Mooi geheel

Pompoenen met vleugje kitsch deel 2 B (4)

Leuk met wat theelichthouders erbij

Pompoenen met vleugje kitsch deel 2 B (10)

Close up

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie