10 x DIY Dromenvanger

dromenvanger7Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Ik ben druk met knutselen voor mijn swapmaatje. Ik doe namelijk weer mee met Instaswap {1500 mensen die elkaar niet kennen, maar die allemaal een leuk pakketje voor elkaar maken. We mogen verzenden op 2 november. Spannend!} Nu wil ik een mooie dromenvanger maken, want ik heb zulke prachtige exemplaren gezien. Maar zonder voorbeelden is dat nog best lastig. Ik vond deze DIY’s voor jullie.

10 x DIY Dromenvanger

dromenvanger1

bron

dromenvanger2

link naar bron is niet te vinden, maar de foto’s zijn gelukkig erg duidelijk. Wat een mooi exemplaar!

dromenvanger5bron

 

 

dromenvanger8bron

dromenvanger3bron

dromenvanger7bron

 

 

dromenvanger9bron

dromenvanger4bron

dromenvanger10

dromenvanger6bron

Ik vind de gehaakte variant en de variant met strijkkralen echt fantastisch bedacht. Welke is jullie favoriet?

Wil je weten hoe mijn dromenvanger eruit komt te zien en welke kadootjes er nog meer in mijn Instaswap gaan? Volg me dan via Facebook of via Instagram. Zie je snel!

 

Groetjes Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie