Sinterklaas slinger met wensenlijstje

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Wordt blij van: dansen op het gras met blote voeten.

Morgen komt Sinterklaas in Nederland en alle kinderen kijken er enorm naar uit. Wij natuurlijk ook en het gaat al dagen over HET wensenlijstje aan de Sint. Wat mag ik vragen en hoe ga ik dat duidelijk maken aan de Sint. Wij bedachten een leuke en originele manier. Dit jaar geen briefje in de schoen maar een kleurige Sinterklaas slinger MET wensenlijstje. Wil jij hem ook maken, lees dan gauw verder.

Last minute Sinterklaas Slinger met wensenlijstje, zo maak je hem in 3 simpele stappen:

1) Print deze vlaggetjes uit. Hoeveel keer kun je zelf bepalen. Hoe meer printjes, hoe langer de slinger, hoe meer lijstjes ;).

Sinterklaas slinger_om zelf te printen Sinterklaas slinger vlag voor wensenlijst_om zelf te printen

 2) Knip de vlaggetjes uit en vul je wensenlijstje(s) in.

3) Plak ze aan een lijntje of touwtje en hang ze op.

Klaar is je prachtige Sinterklaas slinger en je huis is ook nog eens mooi versierd. Laat Sinterklaas maar komen!

Liefs Ceciel. 

Nog meer zin om te knutselen voor de Sint? Kijk dan eens op:

Follow Ceciel van der Pas’s board Sinterklaas on Pinterest.

OVER Ceciel van der Pas
Ceciel van der Pas

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Zelfmakers die je met maar ook voor kinderen kan maken: Kidsfun! Ceciel is ook blogger van het creatieve lifestyle blog: www.badschuim.eu . Op haar blog vind je nog meer DIY's die je een Happy Feeling geven.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Sinterklaas slinger met wensenlijstje

  1. Pinkback: Sinterklaas slinger voor Huisjekijken. - Badschuim

  2. Pinkback: ernest

  3. Pinkback: Frederick

  4. Pinkback: bill

  5. Pinkback: Gregory

Geef een reactie