Ninneke’s Corner |Fruitbakjes doen het goed als etagère

IMG_2618Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

Deze afdankertjes zijn goed voor talrijke doeleinden.

 

Fruitbakjes als etagère .

IMG_2618

Etagère van fruitbakjes

Houten kratjes blijven leuk. Om wat spullen in op te bergen. Decoratief gegeven in de keuken. Zo kwam ik onlangs nog deze leuke fruit bakjes tegen. Laag model, zowat gelijk een dienblad. Waar je ze ook voor gebruiken kunt. Je kan ze ook op elkaar stapelen, zodat je een etagère verkrijgt.  Je kan er je mooiste brocante servies in etaleren. Allerhande kleine leuke items, zilver bestek of zo. Ook super leuk om er je uien, knoflook en aardappelen in te bewaren. Staat charmant landelijk en is nog handig ook. Heb je ze liever in witte pantine, of ander kleurtje , zet je er toch gauw een verf kleur op naar wens. Zelf hou ik wel van ze gewoon zo te laten, omdat de tekst dan goed leesbaar is. Evengoed zet je ze in kleur en brengt een eigen tekst aan.  Ik heb er vijf waarvan ik er hier al drie van op elkaar gestapeld heb. Bedenk net dat ik de andere twee misschien zelf ook nog in een witte pantine zet, met een eigen tekst dan. Ook prachtig om de bakjes te vullen met natuurelementen. een bloemstuk in te maken. Met de kerst in het vooruitzicht op te vullen met wat mooie kerstballen. Op de bovenste kun je wat geweien leggen met wat kaarsen of theelichtjes. Doet het ook goed op een tafel in de tuin onder luifel, met wat bloempotten op. In de onderste bakjes kun je, je klein tuingerief kwijt, handschoenen, shopje en hark. Waardoor het een eyecatcher word. Je kan er echt alle kanten mee uit. Ik ben echt toch opgetogen dat ik de bakjes heb aangeschaft. Stond eerst nog te twijfelen, want waar moest ik ze weer kwijt. Ze hebben een plek gekregen op een side table in de keuken. Het is een leuk gezellig sfeerhoekje geworden. Wil je weer veranderen, voor een tijd, zijn ze handig  in bijkeuken of stockage kamer, voor wat weg te bergen.

Stapel fruitbakjes etagere B

Handig en mooi om je leuke spullen uit te stalen

Stapel fruitbakjes etagere C

Fruitbakjes word een pronk etagère

IMG_2631

Mooi uitgestald

IMG_2618

Charmant landelijk karakter

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie