Voor jou gespot | Nieuwe Boho-tiffin collectie lunchboxes

In deze rubriek spotten we voor jou de nieuwste, leukste of origineelste meest uiteenlopende producten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier. Deze keer hebben we voor je hebben gespot… De Boho-Tiffin, de Boho-Tiffin is de állertofste en mooiste lunchbox en is geschikt voor al jouw gezonde salades, tussendoortjes, vegan maaltijden, fruit, ontbijt, kwark of het preppen van je avondmaaltijd, het kan allemaal! Kies uit onze 4 modellen de maat die het meest geschikt is voor jouw lunch & snacks.

Nu ook met een WINACTIE  de Boho-Tiffin  (gesloten)

De winnaar is bekend! @Bianca Akkermans Gefeliciteerd! Jij hebt de Boho-Tiffin – Fashion for Food gewonnen! Stuur een email naar huisjekijkenredactie@outlook.com voor de verdere afhandeling. Let op je kunt je prijs claimen tot 31 december 23.59 u.

20171201_125623

L U N C H B O X E S F A S H I O N  F O R  F O O DSLIDE_LOTUS1 - kopie

Stel je bohemian lunchbox samen! Kies jouw favoriete printje uit de verschillende designs. Hierna kun je jouw Boho-Tiffin set helemaal compleet maken want je kiest je eigen unieke handgemaakte kleur Hanger van restleer & je kiest een kleurrijke eco-friendly Netbag om jouw lunchbox in mee te nemen.

 Healthy lunchbox becomes fashion item!

Op de redactie

Deze keer hebben we voor jou de nieuwe collectie van Boho-Tiffin gespot. Wij kenden ze al maar jij misschien nog niet maar daar brengen we graag verandering in! De tijd van broodtrommels en plasticbakjes laten we achter ons…
De Boho-tiffin wordt geleverd in een mooi kartonnen doosje waardoor schadeloze verzending gegarandeerd is. Als we hem open maken zit er een leuk kaartje van de eigenaresse in het pakketje en is het ingepakt in een fleurig kadopapier! De Tiffin zit in een handig draagnetje en aan het hangsel is een mooie echt lederen tassel gehangen. Dat maakt het nu net zo leuk die tiffin.ada8c1c113c00b66b35242085d410f25179871fe
Story
Oprichtster van het merk Boho-Tiffin is Chantal van den Boomen. Hoe kwam zij op het idee voor dit leuke item waarin leuk en praktisch samengaan?
‘Alweer een aantal jaar geleden heb ik me verdiept in gezonde voeding om mijn energiedipjes onder controle te krijgen, mijn kinderen gezonder te laten eten en ook buitenshuis aandacht tebesteden aan een gezonde levensstijl en eetpatroon. Ik liep er steeds tegen aan dat ik mijn lunch in saaie en onhandige plasticbakjes moest stoppen. Zo zonde…..vond ik, waarom is er geen mooie lunchbox voor mijn(h)eerlijk bereide lunch? Het liefst eentje die past bij mijn garderobe, naadloos aansluit bij de
laatste modetrends, en met een flinke dosis bohemian.’
Boho-Tiffin_Sfeer1
De inspiratie voor Boho-Tiffin kwam van de Indiase tiffin, ook wel Dabba of Rantang genoemd. Deze ontbreekt in geen enkele Indiase keuken en is al eeuwenlang onderdeel van de Indiase eetcultuur. Tiffin betekent letterlijk tweede ontbijt of lunch 
en is ontstaan in British India. De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en transporteren van heerlijk, huisgemaakte Indiase gerechten.nl_NL_263469_full - kopie

Laat zien dat je gezond bezig bent en show jouw Boho-Tiffin op de fiets, in de trein, op kantoor, in het park…neem hem overal mee naartoe. Maak er elke ochtend weer een feest van om de drie stapelbakjes te vullen met een healthy lunch.

Boho-Tiffin lunchboxes zijn exclusief te koop via de website www.boho-tiffin.com en kosten € 39,95 per stuk inclusief hanger en netbag.20171201_125623

WINACTIE van Huisjekijken in samenwerking met Boho-Tiffin. 
 Win een Boho-Tiffin!
Wat moet je doen ?
Deel dit blog op je facebookaccount met de #hkhappy #boho-tiffin (openbaar)
Reageer met @boho-tiffin – fashion for food onder bij de reacties
Tag vienden die je ook zo’n te gekke Boho-Tiffin gunt om te winnen ;)
De winnaar wordt door Huisjekijken gekozen op 17 december na 17.00u. De winnaar wordt @ random gekozen. Aanspraak op de prijs kun je maken tot 31 december 23.59 u daarna wordt er een nieuwe winnaar gekozen!
Succes !
OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie