Voor jou gespot | Vintage vloerkleed Dreams en win jij er 1?


20171130_130228

In deze rubriek spotten we voor jou de nieuwste, leukste of origineelste meest uiteenlopende producten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier. Deze keer hebben we voor je hebben gespot… Vintage vloerkleed dreams – De Woonwinkelier

Ieder bedrijf heeft wel een paradepaardje in de collectie. Een product dat de winkel uitvliegt. We hebben ons oog laten vallen op dit leuke bedrijf met als “hotseller” het Vintage vloerkleed Dreams.

Dit vloerkleed is momenteel zo gewild dat we even iets meer achtergrond informatie voor je hebben, maar je kunt ook kans maken om het te winnen!!! GESLOTEN

~Gefeliciteerd @Hailey Ilani Jay! Jij bent de winnaar van het vintage vloerkleed mint van De Woonwinkelier Stuur een mail aan redactie@outlook.com o.v.v. winnaar vloerkleed facebook.

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie