Kei Gemakkelijk | Kerstkaartenboom

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!kerstkaarten houder bewerkt

Wat heb je nodig: stevige takken, vaas, zand, lint, eventueel verf of glitters.

Vul de vaas met zand en schik hierin de takken. Je kunt de takken au naturel gebruiken maar je zou ze ook eerst een mooi kleurtje kunnen geven. Helemaal feestelijk wordt het natuurlijk als je de takken in spuit met lijm en ze daarna besprenkelt met glitters. Staan de takken eenmaal in de vaas, dan kan je de kerstkaarten hieraan ophangen door een gaatje in de kaart te maken en er een lintje doorheen te steken. Vind je dit zonde? Dan kan je ook kleine knijpertjes kopen en de kaarten hiermee aan de takken bevestigen.

Veel plezier!!kerstkaarten boom bewerkt

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie