Paintings by Wilma | “Kunstwerk”

Wilma woont samen met haar man , 2 zonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Regelmatig zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk.

Trots op mezelf , daar staat het dan in vol ornaat een kunstwerk in verschillende kleuren overwegend blauw, grijs en  zwart maar ook andere tinten. Weliswaar op een plekje waar  niemand het ziet behalve ikzelf. Regelmatig zie ik het staan en denk dan ” daar moet ik toch echt wat mee doen!”logo paintingsbywilma

Een tijdje geleden ben ik gevraagd om met mijn schilderijen deel te nemen aan een evenement bij ons in de buurt. Een evenement met foodtrucks, producten en lifestyle die passen bij een landelijke stijl. Dat was even schrikken, ikke? Als amateurtje?  En oeps dat is wel heeeeel spannend… Daar moest ik toch wel even over nadenken, het is maar een middag,  mocht iedereen mijn standje voorbijlopen dan moet ik dat toch kunnen overzien. Dus heb ik me aangemeld en vol enthousiasme gestort op nieuwe schilderijen.

Schilderen,schilderen en nog is schilderen en dan ben ik ook nog zomaar niet tevreden. Ben toch wel behoorlijk perfectionistisch. Nog even een vriendin helpen met wat schilderstukjes voor de kerk. Met andere vriendinnen naar een kerstmarkt. Daarbij heb ik het graag schoon en netjes, dus tussendoor huisje poetsen , wassen etc.  Maar het is gelukt ik heb een koe, ram, hert, portret, schapen en een kunstwerk van een mand met strijkgoed in verschillende kleuren overwegend blauw, grijs en zwart waar ik toch echt wat mee moet doen!

foto van Paintings By Wilma. foto van Paintings By Wilma. foto van Paintings By Wilma. foto van Paintings By Wilma.

Welkom bij   https://www.facebook.com/koetruckfestival/

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

  liefs,Wilma

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie