Ninneke´s Corner | Koning winter

IMG_4257-7 - kopie - kopie

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

Even de kou trotseren.

 

Koning winter

goede (2)

ijs kristal

Ik hou wel van de winter. Het is te zeggen, om in te gaan wandelen. Over wit sneeuw tapijt. bomen die een topping gekregen hebben van sneeuw. IJskristallen die zich gevormd hebben. Goed lekker warm ingepakt en de natuur in. Dan hou ik er erg veel van, maar niet gewoon in het straatbeeld. Veel te gevaarlijk en ook soms echt blubberige smeerboel. Dat oogt helemaal niet prachtig. Ver van auto’s en drukte het bos in, kan ik wel uren vertoeven in de witte wonderlijke wereld. Wel uiterst voorzichtig zijn wel met je fotomateriaal in vriestemperaturen. Nooit je lenzen te lang blootstellen aan zulke kou. Ze kunnen door de vorst stuk gaan. Dus best als je even terug doorwandelt, alles veilig wegbergen in de fototas. Tot je weer wat moois ziet dat je wil vereeuwigen op plaat.  Wandelen jullie mee door het winterlandschap? Heb wat sfeerbeelden gemaakt.

IMG_4314-2-2 - kopie

Lange belichting met big stopper

IMG_4307-2 - kopie

Mooi winterlandschap met sneeuw en opkomende mist

IMG_4304 - kopie

Uitnodigend bospad met sneeuwtapijt

IMG_4279 - kopie - kopie

Sfeer beeld

IMG_4257-7 - kopie - kopie

Sfeer opname

goede (2)

Macro opname

goede (1)

Macro opname

24291416_10215420816820423_7763791021262321423_o

Winter kerst sfeer in eigen tuin

IMG_4330 - kopie

Sfeer opname.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden met mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie