In de Suite | winterkrans in tien minuten!

20151119_111505_HDROnze blogster Sandra woont met haar man en drie kinderen in een prachtig huis dat ze eigenhandig omtoverde tot een paleisje. In haar werkplaats aan huis ontwerpt en maakt ze woonaccessoires. Voor Huisjekijken blogt ze regelmatig over de klussen in haar huis, over leuke zelfmakers, geeft ze tips en recepten en vertelt ze over haar werk in de werkplaats. En wie haar huisje kent snapt waar haar blognaam In de Suite vandaan komt…

Gooi je kerstkrans nog niet weg…we maken er een winterkrans van!Heb je je kerstkrans nog aan je voordeur hangen…niet weggooien! Haal de echte ‘kerst-items’ er vanaf en haal je oude kunstschaatsen van zolder. Ik heb de lampjes uit de krans gehaald en de balletjes en slingertjes. De krans heeft nu alleen nog jute, twee zinken rendiertjes en mijn oude kunstschaatsen van vroeger (maatje 30!). Nu maar hopen dat het seizoen zich een beetje aan de krans aanpast…

20151119_111520_HDRGroetjes, Sandra

In de Suite is te vinden op Facebook en heeft een eigen website.

Sommige producten van In de Suite vind je ook in de Huisjekijken Webwinkelstraat.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie