My Creative thoughts | het stylen van sfeerhoekjes

image_2Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!

 zwart – wit – eenvoud – rust

Vandaag in mijn blog wat voorbeelden van sfeerhoekjes voor in jouw eigen interieur. Ik heb gekozen voor de basiskleuren zwart en wit .
Met toevoeging van glas en natuurlijke materialen wat zilver of goud past er ook prima bij. Of het parelemoer wit van schelpen.
Knusse-zithoek-in-zwart-wit-naturel.1362905343-van-Tiara
Aan de slag:  verzamel eerst van allerhande items in verschillende hoogtes. Denk daarbij ook aan verzamelingen, erfstukken, antiek, souveniers.
Daarbij mag ook zeker een mooie vaas met bloemen of takken niet ontbreken.
image_1
Door voor de basis van zwart/wit te kiezen straal je rust en eenvoud uit. Daarbij passen ook allerhande andere materialen [zie foto s].
Glas, zilver, goud, beton, roest, hout en riet. Glazen potten kun je vullen met schelpen, kurken, dennenappels, appels, bloembollen  ect.
image
Door verschillende hoogtes te gebruiken creëer je de leukste hoekjes op tafels en kastjes in je interieur.
Zie je een mooie foto in een blad, lijst die eens in! Eventueel meerdere in verschillende formaten in de rustige kleurstellingen zoals beschreven.
Want door het gebruik van zwart/wit en sobere materialen past alles bij elkaar.
image_2

Tip:

Verzamel mooi decoratief papier.

Behang, inpakpapier, muzieknoten in zwart/ witte tinten; kaft er boeken mee die je niet meer mooi vindt.

Gebruik verschillende maten en stapel ze op elkaar en decoreer ze bij de rest.

08b897804fbbde2930cb6565d44660e7
Veel succes en foto’s van je eigen gecreëerde hoekjes zijn welkom! Plaats ze op de Huisjekijken Facebookpagina of stuur ze aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com
Groet,  Nelette van der Heide.
,,My creatieve  thoughts ”
2015-01-12_11.13.45
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie