Winnen bij de leukste winkel AAANdacht | 10 dagen winacties met toppers van producten

Onze partner AAAndacht bestaat 10 jaar en dat gaan ze vieren. Ga naar hun facebookpagina https://www.facebook.com/AAAndacht/. Ze bestaan 10 jaar en daarom hebben ze vanaf vandaag de komende 10 dagen ELKE DAG EEN WINACTIE!
Elke dag om 07.00 uur wordt er een topper van een prijs geplaatst op hun facebookpagina! Je kunt vanaf dat moment meedoen t/m 31 januari. Alle winnaars worden 1 februari bekend gemaakt op hun Facobookpagina.

De eerste winactie is…. een (echt lederen) PORTEMONNEE van Bag2Bag t.w.v. €59,95!

Wat moet je doen om dit te winnen?
1. Like HUN Facebookpagina https://www.facebook.com/AAAndacht/ ( dus niet hier bij Huisjekijken)
2. Like & deel het product dat je wilt winnen openbaar op je profiel

26903727_1920067304688844_2759680556475109669_nLet op: morgen om 7.00 uur dus weer een nieuwe winactie!
Wij delen iedere dag ook de te winnen prijs op onze socialmedia zodat je niets hoeft te missen.
Wie is AAAndacht ? De leukste en gezelligste winkel van Arnhem. AAAndacht is een lifestylewinkel met een breed assortiment aan dameskleding, woonaccessoires, babykleding van VIB en Feetje, sieraden van o.a Biba, Ikki horloges, iXXXi Jewelry, Loffs armbanden, laarsjes, schoenen, tassen, geuren, kussens, plaids en nog veel meer.

Succes Team Huisjekijken en AAAndacht !

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie