Post op de redactie | Foto’s van de winnaar van het vintage vloerkleed, kijk je mee?

IMG-20180124-WA0008Van Hailey van Bers kregen we deze foto toegestuurd van het vloerkleed van De Woonwinkelier dat ze gewonnen heeft met onze Win en Deel actie.

Het resultaat mag er zijn, ze is super blij en dat kun je wel zien!

Bedankt voor de leuke fotos en veel plezier van je gewonnen vintage vloerkleed !

Meer weten over dit te gekke vloerkleed? Klik dan even door >>

IMG-20180124-WA0008IMG-20180124-WA0007

De vintage vloerkleden collectie Dreams is van het nieuwe merk FRAAI.

Dit bijzondere vloerkleed geeft de afwerking aan je interieur. Het geeft je huis een nostalgische sfeer door de mooie patronen en tijdloze print.  Dit vintage vloerkleed gaat nooit uit de mode. fraai-vintage-vloerkleed-dreams-grijs-blauwDoor de meerdere  kleurtinten van dit vloerkleed kun je het kleed aanpassen aan elke inrichting. Een vintage vloerkleed een perfecte toevoeging aan een klassiek interieur met warme tinten en veel hout. Maar momenteel is dit tapijt  de eye cather in de retro look woonstijl.

fraai-vintage-vloerkleed-dreams-antraciet-bruin

De woonwinkelier verkoopt deze vloerkleden van hoogstaande kwaliteit. De kleden worden vervaardigd in India waar ze met de hand geweven worden. Dit gebeurt op een eerlijke manier die aan alle richtlijnen voldoet. Het materiaal waar de vloerkleden van gemaakt worden is 100% katoen. Door de goede kwaliteit gaan de kleden lang mee en zijn ze goed te onderhouden. Een vereiste voor de verkoper, die alleen maar tevreden klanten wil. fraai-vintage-vloerkleed-dreams-mint-turquoise
Het kleed is  in 6  prachtige designs en 5 Afmetingen verkrijgbaar. Kijk op de website voor alle informatie en voor de prijs hoef je het niet te laten.
We vinden het een topper!
OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie